Annonce
Albaniserien

B1913 ser frem mod foråret efter stærk halvsæson: Vi vil være bedre

B1913’s sportschef Peter Rask, i sin tid en skarp divisionsmålmand for klubben i 1. division, bød i sommer velkommen til den nye angriber Nicklas Stokholm, der har leveret masser af mål for sin nye klub i et godt efterår Foto: B1913
32 point ud af 39 mulige er noget de fleste klubber ville takke ja til inden en sæson. I B1913 er ambitionerne dog til mere, og på trods af en flot halvsæson med en sikker førsteplads, så ønsker de fortsat at blive bedre og mere kyniske i sidste halvdel af sæsonen.
Annonce

10 sejre i 13 forsøg, 32 point på kontoen og en sikker førsteplads med 4 point og en kamp i hånden ned til andenpladsen og ærkerivalen, B 1909. Det er status for B1913 efter at efterårets sidste kamp blev spillet her i weekenden. I øvrigt en kamp som B1913 var en del af, og vandt 1-2 på udebane over S.f.B.

Den odenseanske traditionsklub hviler dog ikke på laurbærrene. Faktisk kan der nærmest spores en form for utilfredshed med, at der ikke er høstet endnu flere point. Hele fem af sæsonens ti sejre har været på et enkelt mål, og det er især det faktum, man ønsker at forbedre til foråret. Det gør topscorer i klubben, Nicklas Stokholm klart, hvor han især udpeger den uafgjorte kamp mod Fjordager, hvor de grønnes udligning faldt dybt inde i dommerens overtid på et straffespark, som to tabte point.

- Det er klart, at vi har haft nogle kampe, hvor vi ikke har været helt tilfredse med vores spil, hvor vi ikke få lukket kampene tidligere. Det er selvfølgelig træls, at vi skal trække spændingen i kampen helt indtil slutfløjtet. Det er noget, som vi gerne vil gøre være bedre til, når vi igen skal spille kampe i foråret.

Mens tabte point i sidste ende kan blive fatale, så ser han dog halvsæsonen som en succes. De startede med at tabe fem point i de første tre spillerunder, men siden da har de nærmest kun vundet.

- Overordnet set er vi tilfredse med sæsonen indtil videre. Vi ligger nummer 1, og det kan vi kun være tilfredse med.

Annonce

Mål på stribe

På det personlige plan har skarpretteren også leveret en god indsats i sæsonens første halvdel. 12 scoringer er det blevet til i 13 kampe for angriberen, der kom til klubben fra Næsby Boldklub henover sommeren. En måltotal som han er tilfreds med, men stadig har en sand målscorers indstilling til.

- Personligt er jeg ganske tilfreds med min egen indsats. Jeg får en masse spilletid, og jeg er begyndt at score mål igen. Det er alt sammen noget, som jeg manglede i min tidligere klub. Selvfølgelig vil jeg gerne score flere mål, men hvem vil ikke det?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Kvaler for S

Annonce