Annonce
Albaniserien

B.1913 vinder hjemme over Tåsinge f. B.

genrefoto fodboldFoto: Kim Rune
B.1913 gik fra banen med tre point i hjemmekampen mod Tåsinge f. B.

Fynsserien, kvinder, B.1913-Tåsinge f. B. 2-0.

Tirsdagens kamp mod Tåsinge f. B. resulterede i tre point for B.1913. Hjemmekampen endte 2-0. Sejren var den første i sæsonen for B.1913 i Fynsserien, kvinder.

B.1913s mål blev scoret af Simone Staal (55 og 63).

Efter hjemmekampen ligger B.1913 nummer fem med tre point og en samlet målscore på 2-6 efter tre spillede kampe ud af 12. Tåsinge f. B. ligger nummer to med ni point og en samlet målscore på 6-4.

B.1913s træner har følgende kommentar: - Først halvleg var en meget rodet affære, hvor der ikke rigtigt kom noget spil i gang. Det blev mere en kamp om midten med mange dueller og masser af fight. I pausen fik vi justeret taktisk, og det gav os lidt ekstra. Simone bragte os efterfølgende foran på et fint lob, og dernæst sørgede hun også for at udbygge føringen. Begge scoringer var for i øvrigt med det kolde højreben. Vores kræfter slap lidt op til sidst, men vi forsvarede os godt og Andrea i målet havde også nogle gode redninger.

B.1913s næste kamp spilles lørdag den 7. september kl. 15:30 på udebane mod bundholdet Oure Fodbold Akademi, der ligger sidst i rækken med nul point. Tåsinge f. B. skal på banen torsdag den 12. september kl. 18:15. Det sker på udebane mod DSIO, der ligger nummer tre i rækken med tre point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Før konkurs i kemisagen: Købte båd, betalte private regninger og flyttede 11 biler over i nyt firma

Nyborg

75-årig giver et nap med i børnehaven

Leder For abonnenter

Rygeforbud på boldbaner: Hvorfor er S, V og K så vattede?

Hvis man vil nå et bestemt mål, skal man nødvendigvis lægge konkrete planer for, hvordan man kommer derhen. Ellers når man ikke frem. Derfor gør Odenses radikale rådmand, Susanne Crawley Larsen, ret i at ærgre sig over, at et politisk flertal bestående af Socialdemokratiet, Venstre og Konservative i kommunens økonomiudvalg i sidste uge nedstemte et forslag om at indføre et rygeforbud på kommunens boldbaner. For det er, som Crawley Larsen påpegede, uambitiøst at stemme forslaget ned: ”Og det flugter meget dårligt med, at vi har vedtaget den mest ambitiøse rygepolitik, hvor vi i 2025 skal have den første røgfri generation. Det kan blive svært at nå, når vi er så fodslæbende”, som hun sagde til avisen. Kommunen har en politisk vision om at få en røgfri generation i 2025 og et helt røgfrit Odense i 2030. Det er meget ambitiøse mål – ja, ligefrem overambitiøse, hvis man spørger den konservative rådmand Søren Windell. Det er imidlertid et faktum, at man er nødt til at tage meget ambitiøse initiativer, hvis man vil gøre sig håb om at indfri meget ambitiøse mål. Derfor var forslaget om tobaksfri boldbaner og et røgfrit Odense Stadion på sin plads. Og derfor var det indlysende, at Susanne Crawley Larsen i sidste uge meddelte, at hun vil fortsætte kampen mod rygningen. ”Man kommer til at høre fra mig igen”, sagde hun – og det kan man så, alt efter temperament, tage som en trussel eller et løfte. Sikkert og vist er det, at også Socialdemokratiet, Venstre, Konservative og resten af byrådet er nødt til at forholde sig til den ambitiøse – eller overambitiøse – rygemålsætning. For hvis man virkelig vil gøre Odense til en røgfri by om blot 10 år, skal man stoppe med at sniksnakke og i stedet handle. For man er nødt til at tage langt mere omfattende initiativer end blot at foreslå et banalt rygeforbud på en boldbane. Og man er nødt til at opgive den vattede holdning, som de tre store partier i byrådet har lagt for dagen i denne sag. Sagen er, at Odense ikke bliver røgfri af sig selv. Og derfor må politikerne udvise mere mod, end de tre store partier i Odenses økonomiudvalg har gjort.

Middelfart For abonnenter

Storpolitik i strandkanten: Lodsejere fik afløb for frustrationer om Baltic Pipe

Fyn

'Groft uforsvarligt': Entreprenør-ægtepar fra kemisagen på vej mod konkurskarantæne

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];