Annonce
Fodbold

B 1913 taber hjemme til Tarup/Paarup

Fodbold Seriefodbold. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Hjemmekampen mod Tarup/Paarup gav B 1913 nul point.
Annonce

Danmarksserien, pulje 3, B 1913-Tarup/Paarup 0-1 (0-0).

Lørdag tabte B 1913 0-1 til Tarup/Paarup på hjemmebane.

Nederlaget var det andet i sæsonen for B 1913 i Danmarksserien, pulje 3.

Efter hjemmekampen ligger B 1913 nummer to med 13 point og en samlet målscore på 9-4 efter syv spillede kampe ud af 20. Tarup/Paarup ligger nummer fire med ti point og en samlet målscore på 7-5.

B 1913s træner har følgende kommentar: - Det lignede langt hen ad vejen en målfattig 0-0 kamp, indtil vi får et straffespark dømt imod os. Det sker efter en opspilsfejl på midten hvor Tarup/Paarup erobrer bolden og kører kontraangreb. Det var to hold som ikke havde kvaliteten i de afgørende øjeblikke i åbent spil. Det skulle næsten være en standardsituation som afgjorde kampen. Vi kommer ellers med god energi og lukker godt ned for deres opspil, men de trak de længste står i dag og fik dermed de tre point med hjem lød det fra B1913 træner Daniel Piwodda.

B 1913s næste kamp spilles søndag den 4. oktober kl. 14:00 på udebane mod Ringkøbing, der ligger nummer syv i rækken med otte point.

Tarup/Paarup skal på banen lørdag den 3. oktober kl. 13:00. Det sker på hjemmebane mod Kolding B, der ligger nummer ni i rækken med seks point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce