Annonce
Albaniserien

Se alle ni mål: B1909 giver Aarup BK en lektion i Fynsserien

B1909 vandt med hele 8-1 efter at have ført med 3-0 ved pausen. Se målene herover.

Albaniserien Herrer - 2019/2020, Pulje 1, B 1909-Aarup BK 8-1 (3-0).

Onsdagens kamp mod Aarup BK resulterede i tre point meget fortjente point for B 1909 efter holdet vandt hjemmekampen med hele 8-1.

Sejren var den fjerde i træk og den fjerde i sæsonen for B 1909 i Albaniserien Herrer - 2019/2020, Pulje 1.

B 1909s mål blev scoret af Nicolai Frederiksen (28, 43 og 78), Jonas Lund (19 og 47), Ilir Jakupi (57), Morten Dyd (65) og Marco Bertelsen (83).

Efter hjemmekampen ligger B 1909 nummer otte med tre point og en samlet målscore på 23-3 efter fire spillede kampe ud af 28. Aarup BK ligger nummer tre med syv point og en samlet målscore på 12-13.

B 1909s træner har følgende kommentar:

- Vi arbejder på at få et ens udtryk hos alle mand og det lykkedes fint i dag. Det er rart at have en mand som Nicolai Frederiksen oppe foran. I dag scorer han to mål og lægger op til to. Vi spillede rigtig flot possesion-spil i dag, men vi er fortsat sultne. Og det skal vi fortsætte med, at være, for vi vil gerne have mange flere sejre, lød det fra en tilfreds B1909-træner John Andersen.

Se målene fra kampen øverst eller hele kampen her.

Annonce
Aarup BK fik ørerne i maskinen mod B1909 og tabte med 1-8. Foto: Arne Rasmussen

Fra Aarup BKs træner lyder det:

- Vi manglede en del spillere dag og så kan man godt se forskellen på om man træner 3-4 gange om ugen eller som os noget mindre. B1909 var gode, men vi gav altså også 6 af de 8 mål væk, syntes Aarup-træner Michael Schjønberg.

B 1909s næste kamp spilles lørdag den 31. august kl. 15:00 på udebane mod Tarup-Paarup IF, der ligger nummer ni i rækken med tre point.

Aarup BK skal på banen søndag den 1. september kl. 11:00. Det sker på udebane mod B 1913, der ligger nummer seks i rækken med fire point.

Denne artikel er delvist skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Foto: Arne Rasmussen
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Hesselet kan løbe med fornem kokkepris

Leder For abonnenter

Tal højt om psykisk sygdom

Der bliver malet sådan et billede af os psykisk syge som nogle vildt farlige kriminelle, der går og stikker folk ned. Men langt størstedelen af os har bare nogle andre udfordringer end andre, og det går værst ud over os selv", sagde 41-årige Michael Hansen til avisen tidligere på ugen. Deri har Michael Hansen ret: Psykisk sygdom er først og fremmest en belastning for den syge, ikke for omgivelserne. Alligevel bliver mennesker med psykiske sygdomme ofte betragtet med mistænksomhed eller direkte frygt af andre mennesker. For de fleste af os har lettere ved at forholde os til et brækket ben end et brækket sind. Sådan behøver det imidlertid ikke være. Hvis vi hver især lærer mere om psykiske sygdomme, kan vi få lagt noget af den unødvendige frygt bag os. Derfor er det godt og nødvendigt, at Michael Hansen og andre som han taler højt om deres sygdom og diagnoser, så vi kan få nuanceret vores syn på psykiatriske sygdomme. Michael Hansen lider af såkaldt paranoid skizofreni, en af de sværeste psykiske lidelser, der findes; en lidelse, som kun ganske få promille af danskerne lider af, og derfor en lidelse som kun ganske få af os kommer til at stifte bekendtskab med i vores liv. Selv om sygdommen er udstyret med et mystisk, endda et nærmest ildevarslende navn, er Michael Hansen imidlertid hverken mere eller mindre farlig for sine omgivelser end dig og mig. Michael Hansen er kort sagt et menneske som os. Og han skal betragtes som sådan; han skal ikke betragtes som potentiel morder. Statistikken er smerteligt tydelig: Langt hovedparten af landets psykisk syge bliver mødt med fordomme, når de taler om deres sygdom. Derfor har fire ud af fem psykisk syge undveget kontakt med andre mennesker, og tre ud af fem har afholdt sig fra at søge uddannelser eller lignende. Det er deprimerende tal. Derfor er der brug for, at Michael Hansen og endnu flere psykisk syge med ham får modet til at tale højt om deres sygdom og til at forklare, hvad den går ud på. Samtidig er der brug for, at vi, der ikke har en psykiatrisk diagnose, har modet til at lytte og forstå. Så tal højt. Det hjælper.

Kerteminde

Naboer i oprør mod solcelleanlæg: 25 familier bliver fattigere for at gøre en rig mand rigere

Annonce