Annonce
Albaniserien

B 1909 taber 1-2 til B 1913

Lørdag tabte B 1909 til B 1913.

Fynsserien, mænd, B 1909-B 1913 1-2 (0-2)

Der var pointmæssigt ikke noget at glæde sig over i omklædningsrummet for B 1909 efter hjemmekampen mod B 1913. Lørdagens kamp endte med et 1-2-nederlag og ingen point til B 1909.

Nederlaget var det første i sæsonen for B 1909 i Fynsserien, mænd.

Efter hjemmekampen ligger B 1909 nummer syv med seks point og en samlet målscore på 26-5 efter seks spillede kampe ud af 28. B 1913 ligger nummer to med ti point og en samlet målscore på 14-4.

B 1909s Emil Thomsen (70) fik gult kort.

B 1909s træner har følgende kommentar: - Vi var desværre slet ikke klar fra start. Først da B1913 førte 2-0 efter et kvarter, vågnede vi op. Vi pressede på resten af kampen, men fik kun reduceret, sagde John Andersen.

B 1909s næste kamp spilles tirsdag den 10. september kl. 18:00 på udebane mod Fjordager, der ligger nummer tre i rækken med ni point.

B 1913 skal på banen fredag den 13. september kl. 17:45. Det sker på hjemmebane mod SSV Højfyn, der ligger nummer 13 i rækken med tre point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce