Annonce
Albaniserien

B 1909 besejrer Fjordager med 4-0

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
B 1909 høstede tre point i udekampen mod Fjordager.

Fynsserien, mænd, B 1909-Fjordager 4-0 (4-0).

Pointmæssigt var der noget at glæde sig over i omklædningsrummet for B 1909 efter tirsdagens opgør mod Fjordager. Udekampen endte med en 4-0-sejr og tre point til B 1909. Sejren var den sjette i sæsonen for B 1909 i Fynsserien, mænd.

B 1909s mål blev scoret af Nicolai Frederiksen (11, 23, 40 og 41).

Efter udekampen ligger B 1909 nummer fem med ni point og en samlet målscore på 30-5 efter syv spillede kampe ud af 28. Fjordager ligger nummer seks med ni point og en samlet målscore på 11-11.

B 1909s træner har følgende kommentar: - Vi er i kontrol i første halvleg, hvor vi simpelthen dominerer opgøret. Vi får skabt chancer og får også scoret fire mål. Anden halvleg bliver spillet i lidt lavere tempo. I pausen havde vi på fornemmelsen at kampen var afgjort, og da der blev fløjtet op igen var det tydeligt, at de ikke skulle nyde noget af at få en ordentlig en på hatten. Vi kom efter de tre point, og det fik vi, udtalte kommunikationschef for B1909 Henrik B. Rasmussen.

B 1909s næste kamp spilles søndag den 15. september kl. 14:00 på hjemmebane mod topholdet Marstal IF, der ligger nummer et i rækken med 12 point. Fjordager skal på banen lørdag den 14. september kl. 15:00. Det sker på udebane mod Morud IF, der ligger nummer ni i rækken med seks point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Byggeri til 400 mio. kroner: Odenses borgmester glæder sig over ny kæmpemæssig investering i Odense

Leder For abonnenter

Byfester og markeder slipper for dyrt papirnusseri: En prisværdig skrotning

Man kan undre sig over, at et ministerium udsteder nye regler, hvor de negative virkninger er langt større end den mulige gevinst. Og at man fra politisk hold ikke kvæler den slags administrativt makværk, inden det forlader ministerkontoret. Men ud fra mottoet "bedre sent end aldrig" kan man også rose en minister, der ikke er bange for at smide en forfejlet regel i papirkurven. Ekstra prisværdigt er det, hvis skrotningen bremser overflødigt bureaukrati, som samfundet har rigeligt af. Lad os vælge den positive tilgang: Skulderklap til boligminister Kaare Dybvad Bek, som dropper en tåbelig ændring i et bygningsreglement. Ændringen ville gøre arbejdet surt for masser af frivillige, som bruger deres fritid på at gøre livet sjovere for tusinder af danskere. Hvis en række fynske folketingsmedlemmer nåede at presse ministeren, sådan som de ifølge Kertemindes borgmester Kasper Olesen lovede at gøre, må de gerne tage en del af æren. Den nu droppede ændring drejer sig om de byfester og markeder, som holdes overalt i landet. Nogle er velkendte og traditionsrige, andre dukker op og lukker igen. Fælles for dem alle er, at de er populære og at de primært arrangeres og drives af frivillig arbejdskraft. Ofte får arrangørerne hjælp af lokale idrætsforeninger, som honoreres med et beløb til den altid trængende klubkasse. Bortset fra fuldemandstvister og lidt trafikkaos har der aldrig været problemer med disse folkelige arrangementer. Så hvad der fik Transport- og Boligministeriet til at lancere stramninger, der skulle træde i kraft 1. januar, er svært at fatte. Men i hvert fald: Det var nu ikke længere nok, at kommunen enten gratis eller mod et beskedent gebyr lavede en pladsfordelingsplan. Nu skulle en plantegning laves af en ekstern certificeret brandrådgiver til mellem 1200 og 1500 kroner i timen. For et lille marked ville den samlede pris blive over 10.000 kroner. Dertil kom mere papirbøvl. Ifølge formand for Sammenslutningen By- og Markedsfester, Otto Skak, ville denne ekstraudgift og dette ekstraarbejde få mange foreninger til at lukke ned - til ærgrelse for mange og til gavn for ingen. Nu kan - med Dybvad Beks ord - frivillige bruge kræfterne på at være frivillige. En selvfølge, kan man tilføje.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Annonce