Annonce
Assens

Børnepakke eller hovsa-pakke?

Flemming Risskov Jørgensen. Arkivfoto
Annonce

Skal alting dreje sig om Assens by?

Det mener man tilsyneladende i Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og Enhedslisten. Med den ene hånd har de besluttet at lukke to skoler og en overbygning andre steder i kommunen. Men med den anden hånd vil de pludselig tilføre ekstra midler til Assensskolen og dagtilbudsområdet i Assens by.

De tre partiers "Børnepakke" ligner mest af alt om en Hovsa-pakke. Og forslaget giver anledning til en række spørgsmål: Hvorfor har Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og Enhedslisten ikke fremsat ønsket i forbindelse med budgetforhandlingerne? Det kan vel næppe betragtes som udtryk for strategisk overblik, at man pludselig vælger at tage pengene fra kassen? Hvorfor skal der tilføres ekstra penge til de steder, som i forvejen præsterer de største overskud i kommunen? Hvilke objektive tildelingskriterier ligger til grund for forslaget? Er der for eksempel tale om særlige pædagogiske kriterier? Kan de tre partier ikke forklare, hvordan deres oprindelige spare-øvelse, der indebærer skolelukninger, pludselig resulterer i kasse-finansierede ekstraudgifter på adskillige millioner kroner?

Kan det overraske, hvis et stigende antal borgere efterhånden er ved at blive trætte af tendensen til, at alting skal dreje sig om Assens by?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce