Annonce
Odense

Børnene får en overraskelse: Far lover store julegaver efter milliongevinst

Der bliver overraskende store gaver til børnene, fortæller en mand fra Odense, som har vundet en andenpræmie i Eurojackpot. Arkivfoto: Michael Bager.
Mand i Odense havde heldet med sig, da han spillede lotto for en måned siden. Det kommer hans børn til gavn, lover han.
Annonce

Odense: Fredag 4. oktober tilsmilede heldet en mand fra Odense. Han havde spillet en Eurojackpot-kupon i AKB Vin og Tobak i Overgade, og selvom chancen for at ramme de fem rigtige vindertal og et af de to stjernetal kun er en 1:5.959.013, lykkedes det for manden.

Det vidste han bare ikke, og tirsdag 8. oktober efterlyste Annelise Bæk, der ejer kiosken i Overgade, vinderen af andenpræmien i det europæiske lotto på 2.725.838 kroner. I den forbindelse gjorde hun opmærksom på, at gevinsten skulle indløses inden for et år - men det blev ikke noget problem.

For kort tid efter dukkede en mand op for at få tjekket sine lottokuponer og forny dem.

- Kvinden i kiosken kører kuponen igennem maskinen, og den siger et lille bip. Så spørger hun: "Er det dig"? Jeg siger: "Hvad for noget?" For jeg fatter ingenting, fortæller manden, som er i 50'erne, til Danske Spil.

- Så viser hun mig et skilt i butikken, hvor der står, at nogen altså har vundet de der 2,7 millioner kroner. Hun er så sød at gennemgå tallene med mig, og så ser vi, at det er mig, der er vinderen. Jeg må indrømme, at hjertet lige slog et ekstra slag eller to. Og så kom der bare sådan en dejlig følelse af ro i kroppen, siger vinderen, som har bedt om at være anonym.

Annonce

- Det er stort for mig at kunne gøre det

Han har holdt gevinsten hemmelig for alle andre end sin nærmeste familie, men hans børn ved endnu intet om millionerne. Det er hans mening, at de først skal finde ud af det til jul.

- De skal have et stort pengebeløb. Meget stort. Det er jo den fedeste følelse at have som far, når man kan give sine børn en god start på livet. De er i en etableringsfase lige nu, hvor de skal have bolig, møbler til boligen, betale af på studielån og så videre, fortæller manden.

- Jeg har tænkt flere gange, hvordan jeg kunne hjælpe dem, men så har jeg skævet til bankkontoen og set, at det nok var urealistisk. Så det er stort for mig at kunne gøre det her, siger han til Danske Spil.

En anden del af pengene vil han bruge på at betale al sin gæld, og så er der et bestemt rejsemål, der trækker i ham og kæresten:

- Jeg har en drøm om at se Venedig, inden den synker. Så der skal vi nok have en rigtig luksustur, hvor vi ikke sparer på noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce