Annonce
Odense

Børnene får en overraskelse: Far lover store julegaver efter milliongevinst

Der bliver overraskende store gaver til børnene, fortæller en mand fra Odense, som har vundet en andenpræmie i Eurojackpot. Arkivfoto: Michael Bager.
Mand i Odense havde heldet med sig, da han spillede lotto for en måned siden. Det kommer hans børn til gavn, lover han.

Odense: Fredag 4. oktober tilsmilede heldet en mand fra Odense. Han havde spillet en Eurojackpot-kupon i AKB Vin og Tobak i Overgade, og selvom chancen for at ramme de fem rigtige vindertal og et af de to stjernetal kun er en 1:5.959.013, lykkedes det for manden.

Det vidste han bare ikke, og tirsdag 8. oktober efterlyste Annelise Bæk, der ejer kiosken i Overgade, vinderen af andenpræmien i det europæiske lotto på 2.725.838 kroner. I den forbindelse gjorde hun opmærksom på, at gevinsten skulle indløses inden for et år - men det blev ikke noget problem.

For kort tid efter dukkede en mand op for at få tjekket sine lottokuponer og forny dem.

- Kvinden i kiosken kører kuponen igennem maskinen, og den siger et lille bip. Så spørger hun: "Er det dig"? Jeg siger: "Hvad for noget?" For jeg fatter ingenting, fortæller manden, som er i 50'erne, til Danske Spil.

- Så viser hun mig et skilt i butikken, hvor der står, at nogen altså har vundet de der 2,7 millioner kroner. Hun er så sød at gennemgå tallene med mig, og så ser vi, at det er mig, der er vinderen. Jeg må indrømme, at hjertet lige slog et ekstra slag eller to. Og så kom der bare sådan en dejlig følelse af ro i kroppen, siger vinderen, som har bedt om at være anonym.

Annonce

- Det er stort for mig at kunne gøre det

Han har holdt gevinsten hemmelig for alle andre end sin nærmeste familie, men hans børn ved endnu intet om millionerne. Det er hans mening, at de først skal finde ud af det til jul.

- De skal have et stort pengebeløb. Meget stort. Det er jo den fedeste følelse at have som far, når man kan give sine børn en god start på livet. De er i en etableringsfase lige nu, hvor de skal have bolig, møbler til boligen, betale af på studielån og så videre, fortæller manden.

- Jeg har tænkt flere gange, hvordan jeg kunne hjælpe dem, men så har jeg skævet til bankkontoen og set, at det nok var urealistisk. Så det er stort for mig at kunne gøre det her, siger han til Danske Spil.

En anden del af pengene vil han bruge på at betale al sin gæld, og så er der et bestemt rejsemål, der trækker i ham og kæresten:

- Jeg har en drøm om at se Venedig, inden den synker. Så der skal vi nok have en rigtig luksustur, hvor vi ikke sparer på noget.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce