Annonce
Assens

Børnehave truet af lukning: Over 8.500 kroner samlet ind

Der blev samlet over 8.500 kroner sammen til Naturbørnehaven Regnormen i Jordløse, da Vandreklitten onsdag aften gav støttekoncert i Jordløse Kirke. Privatfoto: Louise Skøtt-Christensen
Onsdag aftens støttekoncert til fordel for Naturbørnehaven Regnormen i Jordløse var en succes ifølge Sidsel Fabricius, der er forælder til et barn i børnehaven. Mange fra lokalsamfundet var mødt op for at bakke op om den lukningstruede børnehave.
Annonce

Jordløse: Over 8.500 kroner blev der samlet ind.

Penge, der varmer hos Naturbørnehaven Regnormen i Jordløse, der er i fare for at lukke, hvis ikke den når op på i alt 12 børn inden 1. maj. Lige nu går der otte børn i børnehaven.

Men pengene skal ikke bare bruges til at lukke et hul i kassen.

Det fortæller Sidsel Fabricius, der er mor til tre-årige Viggo, der går i børnehaven.

- Nej, pengene skal ikke lukke noget hul, de skal investeres. De skal investeres massivt i markedsføring af børnehaven.

Hun skyder på, at omkring 75 mennesker fra lokalsamfundet var mødt op i Jordløse Kirke for at vise deres støtte til Regnormen.

- Stemningen var god, og mange er glade for den indsats, der bliver lagt i at redde børnehaven.

- For det er en god ting at have en børnehave i sådan et lille samfund, ellers mister vi jo en god grund til at flytte hertil. Jeg tør slet ikke tænke på, hvis børnehaven må lukke, siger Sidsel Fabricius.

Annonce

Foldere og bannere

Pengene, der blev samlet ind til støttearrangementet i Jordløse Kirke, hvor Vandreklitten gav koncert, skal som sagt bruges til markedsføring af børnehaven.

Den skal være mere synlig.

Og arbejdet er allerede i fuld gang.

- Vi har snakket med nogle lokale virksomheder og landmænd om at hænge bannere op, så folk bliver opmærksomme på, at der ligger en børnehave i byen, siger hun og tilføjer:

- Samtidig har vi lavet nogle foldere, som vi skal have trykt på noget professionelt papir, og så skal de deles ud med avisbudene i Haarby.

- Vi har også aftalt med nogle af de andre private børnehaver, at vi kan dele folderne ud der, for nogle af dem har ventelister, og så kan de sige til forældrene "vi har ikke selv plads, men I kan trygt sende jeres børn i Regnormen".

Sidsel Fabricius er glad for opbakningen fra lokalsamfundet, og hun er sikker på, at Regnormen får lov at overleve efter 1. maj.

- Det skal nok lykkes, det er jeg slet ikke i tvivl om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce