Annonce
Assens

Børnehave med mad, musik og bevægelse

Leder i Gummerup Vuggestue Hanne-Dorthe Frimodt og bestyrelsesformand Kenneth Hannibal tager vuggestuens principper med over i den nye børnehave. Foto: Michael Bager

Den nye private børnehave i Gummerup vil videreføre principper fra vuggestuen.

Gummerup: Selvom arbejdet med at definere den nye børnehave i Gummerup ikke er afsluttet, er det helt sikkert, at musik og bevægelse bliver et omdrejningspunkt i børnenes hverdag, ligesom i vuggestuen. Det fortæller Hanne-Dorthe Frimodt, som er leder af Gummerup Vuggestue.

- Musik og bevægelse skal også indgå i vores nye navn, fortæller hun.

Derudover vil personalet videreføre den obligatoriske madordning fra vuggestuen til børnehaven. Børnene bliver inddraget i madlavningen, og måske skal de også dyrke grøntsager i institutionens have. Men ellers er det i høj grad op til institutionens forældregruppe at komme med input til, hvilke værdier børnehaven skal sigte efter.

- Vi spørger forældrene, hvilke ønsker de har, fortæller Kenneth Hannibal, som er bestyrelsesformand for Gummerup Vuggestue.

Vuggestuens børnehave åbner senest ved årsskiftet og får plads til 10 børn. Indtil videre er en håndfuld børn skrevet op til børnehavepladser, oplyser ledelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Dødsfald

Johannes Møllehave er død

Annonce