Annonce
Odense

Børnebiffen på Fyn er klar med ny sæson

Børnebiffen er et gratis filmtilbud til daginstitutioner og 0.-klasser. Tilbuddet rummer en tur i biografen med kortfilm særligt udvalgt til de mindste. Foto: Jørgen True
Børnebiffen er et gratis tilbud til børn og pædagoger, som på Fyn præsenteres af Kulturregion Fyn i samarbejde med Det Danske Filminstitut.
Annonce

Odense: OFF har siden 2018 været tovholder på projektet Børnebiffen, og på grund af stor efterspørgsel har Kulturregion Fyn og OFF fået mulighed for at tilbyde en ny sæson i efteråret 2020.

Efterårets visninger strækker sig fra primo oktober til primo december, og mange institutioner har allerede sikret sig pladser.


Børnebiffens film giver de helt små publikummer muligheder for at se og forstå sig selv i en større sammenhæng

Birgitte Weinberger, leder af OFF


- Det er fantastisk, at Børnebiffen er blevet så populær, for kombinerer man de sjove, lærerige og skæve film med det filmpædagogiske materiale, som også tilbydes Børnebiffens biografgængerne i appen Filmcentralen/For de yngste, er man godt på vej i forhold til at styrke børnenes kulturelle og digitale dannelse, siger Lars Erik Hornemann, formand for Kulturregion Fyn.

OFF's festivalleder, Birgitte Weinberger, glæder sig også over, at de mindste igen kan komme i biografen med Børnebiffen.

- Jeg er meget glad for, at vi igen kan tilbyde sådan en oplevelse for de mindste, som på trods af Covid-19 kan få en spændende og tryg tur i biografen. Børnebiffens film giver de helt små publikummer muligheder for at se og forstå sig selv i en større sammenhæng. Det er netop det, kunsten kan. Derfor er det også så vigtigt, at vi alle eksponeres for kunst i alle former - det kan slet ikke starte for tidligt.

Børnebiffen er et gratis filmtilbud til daginstitutioner og 0.-klasser. Tilbuddet rummer en tur i biografen med kortfilm særligt udvalgt til de mindste. I 2019 indtog over 10.000 børn og deres pædagoger fra hele Fyn de lokale biografer for at se kortfilm for børn udvalgt af Det Danske Filminstitut og Dabuf - Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber.

Læs mere om Børnebiffen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Trods nedgang i industrien hæver fynske Alumeco bundlinjen: Omstrukturering har givet pote

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Alarm 112

Efter flugtforsøg fra fængsel: Nu skal Peter Madsen igen for en dommer

Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Annonce