Annonce
Odense

Bøgeparken: Black Army kastede genstande mod politibil

Arkivfoto.

Tirsdag aften kastede et eller flere medlemmer af Black Army hårde genstande mod en patruljevogn i Bøgeparken i Vollsmose. Politiet har ikke nye spor efter anmeldelse af knivslagsmål i Granparken.

Annonce

Der var gang i Vollsmose tirsdag aften. Fyns Politi var ved 20.30-tiden massivt til stede i Granparken, fordi politiet havde modtaget en anmeldelse om et større slagsmål, hvor der var blevet trukket knive.

Senere, omkring midnat, var politiet i Bøgeparken, hvor et eller flere medlemmer af Black Army kastede hårde genstande mod en patruljevogn.

Det skete, da flere personer og biler med medlemmer af Black Army havde samlet sig på parkeringspladsen ved boldbanen i Vollsmose.

- Patruljen rettede henvendelse til forsamlingen og snakkede stille og roligt med dem, siger vagtchef ved Fyns Politi Kim Munksgaard.

Han fortæller, at da patruljevognen forlod stedet, blev den ramt af en eller to hårde genstande, muligvis sten. Patruljen henvendte sig derfor til forsamlingen igen, men det var ikke muligt for dem at opklare, hvem der havde kastet genstandene.

- Vi har valgt at oprette en sag trussel om vold mod tjenestemand i funktion, fortæller Kim Munksgaard.

Læs også: Massivt politiopbud i Vollsmose: Melding om knivslagsmål

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce