Annonce
Faaborg-Midtfyn

Bøgebjergskolen ramt af corona: 5. og 6. klasse nåede syv minutters undervisning, så blev de sendt hjem igen

Jes Fechtenburg, skoleleder på Bøgebjergskolen i Vester Aaby, har sendt cirka 80 børn og 13 ansatte hjem til isolation og test, fordi en ansat er testet positiv med covid-19. Arkivfoto: Palle Søby
Alle børn og personale i skolen og i SFO’en hjemsendes til isolation og test.

Vester Aaby: En medarbejder ved Bøgebjergskolen i Vester Aaby er testet positiv for Covid-19. Derfor hjemsendes alle elever og medarbejdere til selvisolation og PCR-test på onsdag og på fredag. Isolation gælder både for skole, fritidstilbud, sociale arrangementer mv.

Ifølge skoleleder Jes Fectenburg drejer det sig om cirka 80 børn og 13 ansatte.

- Vi er en lille skole med kun otte lærere, og SFO-personalet er med i klasserne også, så på den måde er vi meget tætte. Så det er for at være på den sikre side, at vi har sendt hele skolen hjem, siger han.

Annonce


De var samlet udenfor til undervisning og nåede at være her syv minutter, før jeg kom med den triste meddelelse, at de måtte sendes hjem igen. Så det var selvfølgelig rigtig ærgerligt.

Jes Fechtenburg


Det er det første smittetilfælde, der har været på Bøgebjergskolen, og særligt ærgerligt var det for 5. og 6. klasse-eleverne, som tirsdag mødte ind for første gang siden jul.

- De var samlet udenfor til undervisning og nåede at være her syv minutter, før jeg kom med den triste meddelelse, at de måtte sendes hjem igen. Så det var selvfølgelig rigtig ærgerligt, siger Jes Fechtenburg.

Hvis elever og ansatte har to negative tests, kan de møde op på skolen igen på mandag. Resten af denne uge arrangeres der virtuel undervisning for alle klasser.

Børnehaven er ikke ramt af corona, og alle børn kan derfor stadigvæk komme i børnehave.

Forældre, medarbejdere og elever er blevet orienteret om situationen via Aula.

På Faaborg-Midtfyn Kommunes hjemmeside kan man finde en oversigt over test-steder i kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce