Annonce
Faaborg-Midtfyn

Bøgebjergformand vil skiftes ud

Rikke Bang Sørensen vil skiftes ud som formand for Bøgebjerg IF. Arkivfoto: Jørgen Gundertofte

Vester Aaby: Formand for Bøgebjerg IF Rikke Sørensen genopstiller ikke, når der er generalforsamling i foreningen den 25. marts. Det meddeler hun i det nye nummer af  Bøgebladet:

- Jeg har været utrolig glad for at være en del af Bøgebjerg IF. Bestyrelsen har været fantastisk at arbejde sammen med. De gør et kæmpe arbejde for foreningens medlemmer. De fornyer sig, de tager en udfordring op, og de er lydhør overfor medlemmerne. Det gør dem alle til de bedste frivillige personer, man kan ønske at have i en bestyrelse. De gør et kæmpe arbejde for medlemmerne og for foreningen til gavn for fællesskabet. Tak for det!

- Men jeg tror ikke, at en forening er tjent med den samme formand i alt for mange år ad gangen. Jeg tror på, at der skal fornyelse og nye øjne på for at kunne udvikle og styrke idrætten, skriver hun.

Annonce

Rikke Sørensen, der tiltrådte som formand i 2017, fortæller også i bladet, at hun har fået flere opgaver på sit job som sygeplejerske ved Svendborg Sygehus.

- Som situationen er lige nu, og denne uvisse fremtid i pandemiens land, vil jeg gerne give stafetten videre til én, der brænder lige så meget for at udvikle en idrætsforening i et lille lokalsamfund. Give stafetten videre med en velfungerende bestyrelse, som brænder lige så meget for idrætten og lokalsamfundet, som jeg gør. Jeg er sikker på, at jeg ikke er færdig med foreningslivet, og hvis I kalder på frivillige kræfter, står jeg parat. Jeg vil jo komme til at savne det meget, men jeg har bare brug for en måske længere pause, som tingene ser ud lige nu, skriver hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Starter motorsavene i næste uge: Olav de Linde vil fælde træer på omstridt grund ved Åløkkeskoven

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce