Annonce
Nordfyn

Bårdesø VVS & Energi A/S: Et kvart århundrede med høj energi

Peter H. Jensen har skabt et så bredt fundament under Bårdesø VVS & Energi A/S, at han har kunnet holde nogle fornuftige sorte tal på bundlinjen under forskellige kriser. Foto: Thomas Gregersen
Bårdesø VVS & Energi A/S har travlt i en verden i konstant forandring.

Bårdesø: Den dengang 22-årige Peter H. Jensen startede som selvstændig i 1995 sammen med sin far, men kun få måneder senere blev faren syg og døde. Nu har Peter gennem 25 år bygget et solidt fundament under firmaet, der leverer fine sorte tal og har en fast stab af stabile medarbejdere.

- Vi spænder så vidt og har så mange ben at stå på, at vi aldrig for alvor oplever de op- og nedgange der er i samfundet. Vi er sluppet rigtigt fornuftigt igennem både den lange finanskrise og nu coronakrisen, fortæller Peter H. Jensen.

Faktisk har coronakrisen givet ekstra travlt i en periode, hvor der skulle sættes en masse ekstra håndvaske op på skoler og i børnehaver.

Så selv om Peter Jensen fik noget af en chokstart på livet som helt nybagt selvstændig, så har det også opbygget en robusthed hos både ham og firmaet.

I dag er der otte ansatte i Bårdesø VVS & Energi A/S, og flere af dem har været med i mange år.

- Vi har en, der kan fejre 25 års jubilæum næste år, så jeg går ud fra, at de kan lide at være her. Det kan jo heller ikke undgås, at vi bliver som sådan en slags familie igennem årene, mener Peter H. Jensen.

Udover at køre ud og lave service hos kunderne er det især energioptimering og vandforsyningsopgaver, der fylder arbejdsdagene.

Bårdesø VVS & Energi A/S har gennem årene ligget stabilt på 8-10 ansatte. Foto: Thomas Gregersen

Ligger i generne

- Vi kan jo mærke det store fokus på miljø og mere bæredygtig energi. Det hele bliver meget mere teknisk. Vi laver nye sommerhuse over hele landet, hvor det næsten udelukkende er varmepumper der bliver energikilden, fortæller Peter H. Jensen.

I og med at udviklingen går så stærkt, stiller den også store krav til virksomhedens medarbejdere, der jævnligt skal opdateres.

- Førhen hed vi Bårdesø VVS og Oliefyrsservice, men det med olien hører jo ikke rigtigt en grønnere fremtid til. Nu er det varmepumper, der overtager både olie- og gasfyrenes rolle.

En anden grund til, at virksomheden altid er kommet godt igennem kriser, er, at Peter Jensen aldrig har haft fokus på at den hele tiden skal blive større.

- Vi går ikke ud og udvider, fordi der er en eller anden tendens i en periode. Vi er vokset til det, vi er i dag, fordi vi husker alle vores kunder hele vejen igennem og fokuserer på at yde god service, siger Peter H. Jensen, der på en måde fører den side videre af familien.

- Både min far og min farfar drev smedeforretning herude, så selvom det nu er vvs og energi, så er det da lidt i samme boldgade. Ligger nok lidt i generne, mener han.

Det er den 12. juni, der er den officielle jubilæumsdato, men på grund af corona-restriktioner er selve fejringen udsat til det bliver muligt at invitere flere gæster.

Annonce
Fyn For abonnenter

Ægteparret Roudyna og Abdel fra Syrien kan snart arbejde som læger i Danmark: - Vi har kæmpet i seks år for at nå hertil

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

To personer kørt på OUH med skader efter knivstikkeri: Undløbet mand anholdt af politiet

Odense For abonnenter

Har du også undret dig?: Ti kilometer af Odenses letbane er grøn - sådan skal græsset slås

GOG

Hver sin vej for søn og far: GOG ubesejret i ligaen - Sønderjyske tabte til oprykker

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Muslingefiskere skal holde sig væk: Vi vil hellere have lystfiskere og outdoor-turister

Kerteminde

Pernille satsede alt på hotelgæster på fynsk gods: - Jeg havde simpelthen ikke kunnet nå begge dele

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Sydfyn For abonnenter

Bevaringsværdig bygning reddet inden sammenstyrtning: Millioner på vej til Svendborg Naturskole

Kerteminde

Burgerne er tilbage i populær grill: - Jeg er ikke i tvivl om, at der går meget omsætning tabt der

Odense

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Assens

Politikommissær er overrasket, efter ny nærpolitistation er åbnet: Det er nærmest væltet ind med henvendelser

Odense For abonnenter

Hvidevare-doktoren vækker det døde til live: I 35 år er Sørens brugte maskiner gået som varmt brød

Odense

Jens gravede særdeles 'veludrustet' gulerod op i haven: - Jeg har aldrig set noget lignende

Annonce