Annonce
Middelfart

Både fisk og kød på menuen: Københavner åbner sushi-restaurant med udvidet menukort i Middelfart

Der er både sushi og steaks på menuen i den nye restaurant i Østergade i Middelfart. Foto: Søren Gottwald
Annonce

Middelfart: Lørdag den 18. juli åbnede en ny restaurant i Østergade 62, som har stået tom, siden Teza Maphour solgte ejendommen og lukkede sit spisested på adressen sidste efterår.
Efter næsten 14 dages forgæves forsøg er det lykkes Fyens Stiftstidende at komme i kontakt med den nye restaurantejer, Simon Carfu Zhou.

- Der har simpelthen været så travlt i forbindelse med åbningen af Wabu, at jeg har ikke haft tid til at reagere på dine henvendelser, forklarer Simon Carfu Zhou, der bor i Charlottenlund og har overladt den daglige drift i Middelfart til sin forretningspartner Daniel Todor.

Daniel Todor er daglig leder af Wabu i Middelfart. Foto: Wabu

Wabu er en sushi-restaurant med udvidet menukort hvor den rå fisk suppleres med oksesteaks. Kunderne kan vælge all inclusive til 275 kroner til hverdag og 315 kroner i weekenden med fuld adgang til stedets sushi og steaks. Kunden kan også købe a la carte, oplyser Simon  Carfu Zhou.

Han driver i forvejen fem sushirestauranter i København.

- Jeg faldt for Middelfart, da jeg var på sommerferie i byen med min kone og vores børn sidste år. Jeg slog derfor til, da jeg så annoncen på nettet og opdagede, at jeg kunne leje den tomme restaurant i Østergade, fortæller Middelfarts nye restauratør.

Simon Carfu Zhou er regnskabsuddannet men arveligt belastet, når det gælder madbranchen med en kinesisk mor, der er kokkeuddannet, og en slagteruddannet dansk far.

Et kik ind i Middelfarts nye spisested. Foto: Wabu
Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce