Annonce
Sport

Både Bodul og brag i Belek

30-årige Darko Bodul (tv.) klar til at tage træningstøjet af før sin kamp for russiske FC Yenisey Krasnoyarsk mod Vitoria Setubal onsdag middag. Foto: Leif Rasmussen

DAGBOG: Det var tiden til at gå i hi på hotellet og fra altanen så man det komme krybende. Uvejret. Med bulder og brag og kaskader af regn, der flød ind over altanens gulv.

Men på turen til fjerde sal stødte Sport Fyn pludselig på en gammel kending i elevatoren på Cornelia Diamond. Darko Bodul. Den østrigske bosnier, der spillede I OB fra 2013 til 2015 og var et af de utallige køb, der skulle vende OB mod de samme gode tider som i årene med Kim Brink, Lars Olsen og Viggo Jensen.

Det blev aldrig helt godt. Bodul var en klasseafslutter inde i feltet, når han fik tid og var en ren trænings-verdensmester. Nu er den 30-årige angriber på sin odysee havnet i den russiske ligas bedste række hos FC Yenisey Krasnoyarsk, der er absolut bundhold.

- Jeg har det fint. Vi har lige mødt Vitoria Setubal fra Portugal og vundet 3-0, sagde Bodul, der startede på bænken, men forinden havde hilst på Jacob Barrett, som han nåede at spille sammen med i OB.

Nu er de på samme hotel. For en stund. I fodboldens evige karrusel.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce