Annonce
Sport

Både Bodul og brag i Belek

30-årige Darko Bodul (tv.) klar til at tage træningstøjet af før sin kamp for russiske FC Yenisey Krasnoyarsk mod Vitoria Setubal onsdag middag. Foto: Leif Rasmussen
Annonce

DAGBOG: Det var tiden til at gå i hi på hotellet og fra altanen så man det komme krybende. Uvejret. Med bulder og brag og kaskader af regn, der flød ind over altanens gulv.

Men på turen til fjerde sal stødte Sport Fyn pludselig på en gammel kending i elevatoren på Cornelia Diamond. Darko Bodul. Den østrigske bosnier, der spillede I OB fra 2013 til 2015 og var et af de utallige køb, der skulle vende OB mod de samme gode tider som i årene med Kim Brink, Lars Olsen og Viggo Jensen.

Det blev aldrig helt godt. Bodul var en klasseafslutter inde i feltet, når han fik tid og var en ren trænings-verdensmester. Nu er den 30-årige angriber på sin odysee havnet i den russiske ligas bedste række hos FC Yenisey Krasnoyarsk, der er absolut bundhold.

- Jeg har det fint. Vi har lige mødt Vitoria Setubal fra Portugal og vundet 3-0, sagde Bodul, der startede på bænken, men forinden havde hilst på Jacob Barrett, som han nåede at spille sammen med i OB.

Nu er de på samme hotel. For en stund. I fodboldens evige karrusel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce