Annonce
Sport

Avisindlæg får Inter til at aflyse pressemøde

Miguel Medina/Ritzau Scanpix
Et kritisk indlæg i avisen Corriere dello Sport har fået Inter til at aflyse et pressemøde før Serie A-kamp.
Annonce

Inter har lørdag aflyst et pressemøde med cheftræner Antonio Conte forud for søndagens kamp i Serie A mod Fiorentina.

Årsagen er ifølge den italienske fodboldklub, at avisen Corriere dello Sport har bragt et indlæg om Inter-træneren, som Milano-klubben er utilfreds med.

- I går (fredag, red.) bragte Corriere dello Sport et fornærmende indlæg om vores træner og retfærdiggjorde angrebet i en kommentar.

- For at sende et signal til alle medier om, at de skal garantere respekten for mennesker, vil der ikke blive afholdt et pressemøde i dag (lørdag, red.), skriver klubben på sin hjemmeside.

Indlægget, der er tale om, er skrevet af en Bologna-fan. Heri skriver fodboldfanen, at han "nød at se store Inter blive udklasseret af Barcelona B".

Inter tabte tirsdag hjemme til et reservespækket Barcelona-mandskab i Champions League og måtte i stedet se billetten til ottendedelsfinalerne gå til Borussia Dortmund.

Bologna-fanen tilføjer blandt andet i indlægget, at Conte aldrig har stået i spidsen for en god kamp, selv om han har vundet en bunke trofæer med sine klubber.

Avisens debatredaktør, Italo Cucci, skriver desuden i en kommentar i avisen, at Inter har "smidt Champions League og måske også resten væk" ved at udlåne angriberen Mauro Icardi til Paris Saint-Germain.

- Ingen Icardi, ingen fest, står der.

Tredjepladsen i Champions League-gruppen betyder, at Inter skal spille knockoutkampe i Europa League i det nye år.

I Serie A ligger Inter på førstepladsen med to point ned til Juventus.

/ritzau/AFP

Inters pressemeddelelse om det aflyste pressemøde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce