Annonce
Nyborg

Avisens vinder nummer to er fundet: Lissen får al aftensmad fra Ullerslev Forsamlingshus

Lissen Collenburg fra Nyborg ses her med sit fjerde barnebarn, Elliott. Privatfoto
Lissen Collenburg, der indtil videre har støttet Ullerslev Forsamlingshus med 700 kroner, vandt anden lodtrækning i avisens kampagne.
Annonce

Nyborg/Fyn: 39 fynboer deltog onsdag i Fyens Stiftstidendes kampagne for butikslivet, hvor de fortalte om, hvad de har købt i forskellige forretninger for at støtte dem under coronaepidemien.

Den, der vandt lodtrækningen og hermed fire billetter til Odense Zoo, var Lissen Collenburg fra Nyborg. Hun har støttet Ullerslev Forsamlingshus med 700 kroner ved at købe aftensmad til sig selv og sin ægtefælle i en uge.

- Og vi bestiller i næste uge også, skriver Lissen Collenburg i en besked på Facebook.

Hun fortæller, at menuen indtil videre har stået på hakkebøf med bløde løg, koteletter i fad og millionbøf med kartoffelmos.

- Det er billigt, og det smager skønt, siger hun.

Sæt pris på din by - sådan gør du

Fyens Stiftstidende udlodder hver dag en præmie til en borger, der har lagt penge hos en forretning og på den måde støttet butikslivet under coronakrisen.
  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen på fyens.dk, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte. Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb, du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage frem til og med fredag 27. marts.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Årsagen til, at hun og manden har støttet forsamlingshuset, er, at de gerne vil række hånden ud til en forretning uden for Nyborgs midtby.

- Vi boede i Ullerslev, inden vi flyttede til Nyborg. Al fokus her er omkring de tiltag, der sker i Nyborg. Ullerslev og Ørbæk bliver ofte overset. Det er ikke ret længe siden, ejeren overtog forsamlingshuset, og derfor ville vi gerne støtte ham, fortæller Lissen Collenburg.

Hun vil samtidig gerne opfordre andre borgere til at huske at handle lokalt, særligt i denne tid.

- Det er vigtigt at hjælpe de lokale butikker, for ellers er de her ikke, når det hele er overstået. Vores egen datter og svigersøn er selvstændige fra 1. april, og det kan ramme både nye og veletablerede virksomheder. Caféer, frisører, tøjbutikker, campingpladser, ja, ingen går fri, lyder det fra Lissen Collenburg.

Fyens Stiftstidende fortsætter kampagnen "Sæt pris på din by", hvor de næste deltagere er med i lodtrækningen om gavekort til en ugepakke fra Nørre Søby Slagteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce