Annonce
Fyn

Avisens præmie nummer elleve går til Faaborg: Signe har købt friske tulipaner og overskydende konfirmationsretter

Signe Dideriksen fra Faaborg har blandt andet pyntet sit hjem med friske tulipaner i coronatiden. Privatfoto
Signe Dideriksen fra Faaborg har blandt andet handlet hos Rema 1000, Korsvejens Blomster og AP-Svendsen Madservice og fortalt avisen om det i kommentarer på Facebook.

Faaborg/Fyn: Mere end 1000 fynboer har indtil videre deltaget i Fyens Stiftstidendes kampagne "Sæt pris på din by", hvor vi opfordrer alle til at støtte butikslivet med lidt ekstra kroner under coronakrisen.

En af dem, der har været flittig til at bakke kampagnen - og de nære forretninger - op, er Signe Dideriksen fra Faaborg. Det gav pote onsdag, hvor hun blev trukket ud som den ellevte vinder i rækken.

- Jeg synes, det er godt at få fokus på det med lige at få købt dansk og lokalt. Og så kunne vi bare godt tænke os at komme i zoologisk have, siger Signe Dideriksen, der henviser til sin præmie, fire billetter til den odenseanske attraktion.

Den modtager hun, fordi hun for nylig har handlet både dagligvarer, blomster og lokal takeaway.

- Jeg har været i Rema og gjort meget ud af at vende varerne rundt for at se, om de var danske. Den ene gang (hvor hun deltog i kampagnen i en Facebook-kommentar, red.) skrev jeg om Katrine og Alfreds tomater. Og så har jeg støttet Korsvejens Blomster, som ligger lige rundt om hjørnet, siger Signe Dideriksen.

Hun fortæller, at hun senest har købt mad hos AP-Svendsen Madservice i Faaborg.

- Det er et cateringfirma, som er brændt inde med al deres mad til konfirmationer og har solgt ud af det på Facebook, siger hun.

Sæt pris på din by - sådan gør du

Fyens Stiftstidende udlodder hver dag en præmie til en borger, der har lagt penge hos en forretning og på den måde støttet butikslivet under coronakrisen.
  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen på Fyens.dk eller på Facebook, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte. Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb, du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Annonce

Har lavet bod udenfor

Signe Dideriksen forklarer, at hun har undgået at besøge alt for mange fysiske butikker de sidste uger. Men hos Korsvejens Blomster har hun kunnet handle uden at være i kontakt med andre, og så vil hun gerne have, at forretningen kommer til at være der efter coronakrisen.

- De har lavet sådan en bod uden for deres forretning, hvor man kan betale med Mobilepay, så man ikke behøver at gå mange ind i et lille lokale. De har også gjort meget ud af Facebook-opslag og det her med at støtte de fynske tulipaner, så de ikke brænder inde med deres varer, når ingen skal til fester i påsken, siger hun.

Signe Dideriksen arbejder i Faaborg-Midtfyn Kommunes rådhuskantine, og hun er derfor hjemsendt i nødberedskab, så hun kan træde til, hvis der kommer til at mangle hænder i køkkenerne på plejehjemmene.

Billetterne til Odense Zoo skal hun bruge med sin mand og sine tre 15-årige sønner.

- Selvom mine børn er 15 år, sagde de allesammen i kor, at det er længe siden, og det kunne de godt tænke sig, siger Signe Dideriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce