Annonce
Fyn

Avisen hjælper butikkerne under coronakrisen: Marianne blev den første vinder af gavekort

Marianne Arentoft fra Uggerslev er den første, der har vundet præmier som led i Fyens Stiftstidendes kampagne "Sæt pris på din by". Her ses hun med sin datter Merle. Privatfoto
Marianne Arentoft deltog i avisens kampagne for handelslivet, efter hun havde købt en jakke til sin datter.

Uggerslev/Fyn: Mandag lancerede Fyens Stiftstidende kampagnen "Sæt pris på din by", der skal give en hånd til det hårdt ramte handelsliv under coronakrisen.

Som led i kampagnen udlodder avisen hver dag præmier til en borger, der har brugt penge i en forretning og fortalt os om det i en kommentar.

Den første vinder blev Marianne Arentoft fra Uggerslev ved Otterup, som har købt en uldjakke hos Luksusbaby, der har fysisk butik i Aalborg. Hun har fået bestilt den hjem, og lige nu ligger den og venter på hende i pakkeshoppen i den lokale brugs.

- Vi kunne desværre ikke handle helt lokalt, fordi den jakke, vi skulle bruge, ikke var hernede (på Fyn, red.), siger Marianne Arentoft.

Uldjakken er til Marianne Arentofts otte måneder gamle datter Merle, som hun er på barsel med.

Sæt pris på din by - sådan gør du

  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte. Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb, du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage frem til og med fredag 27. marts.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Har været isoleret

Planen er, at familien holder sig i hjemmet, så længe det er myndighedernes anbefaling.

- Vi er ude i haven og ude på gårdspladsen, men vi har ikke været ude at handle siden i torsdags, så vi har mere eller mindre været isoleret herhjemme for at passe på os selv og alle andre, siger Marianne Arentoft, der formentlig også kommer til at bestille de næste dagligvarer over nettet.

- Det eneste, der skulle kunne få os ud at køre, er, hvis en af os skal på hospitalet, eller vi ikke kan få fat i mad til vores datter, siger hun.

Marianne Arentoft overvejer samtidig, og hun skal sende flere penge efter tøj eller fornøjelser for at støtte butikkerne, så længe hendes egen økonomi tillader det.

- Vi har ikke planlagt, hvad vi skal gøre. Men vi har snakket om, at vi vil gøre vores for at holde forretningslivet ved lige, siger hun.

Som vinder af Fyens Stiftstidendes lodtrækning får hun fire billetter til Odense Zoo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce