Annonce
Erhverv

AV Center Odense efter millionaftale: Vi skal have flere medarbejdere

Der bliver brug for flere hænder på domicilet i Tietgenbyen, lyder det fra direktør Henrik Nielsen. Arkivfoto: Kim Rune
AV Center bliver de næste to år eneleverandør af udstyr til stat, kommuner og regioner efter at have vundet en rammeaftale på 375 millioner kroner. Det betyder flere job, lover direktøren.

Odense: Det går godt for AV Center. Der er bestemt glæde at spore efter at have indgået en attraktiv rammeaftale med Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) til en værdi af 375 millioner kroner. Dermed har AV Center slået en stribe store virksomheder af banen.

Aftalen betyder også behov for på flere hænder. I hvert fald hvis man spørger Odense-afdelingens direktør, Henrik Nielsen.

Henrik Nielsen ser nu frem til, at de skal sætte ansættelsesprocessen i gang, når rammeaftalen træder i kraft 1. januar 2022.

Annonce

- Vi forventer nok, at vi skal ud og have et sted mellem tre-fire nye medarbejdere til vores afdelinger i Odense og Kolding, siger han.

Vi er som så mange andre brancher ramt af mangel på arbejdskraft, og derfor kommer vi til at kigge efter de nye medarbejdere i hele Region Syddanmark

Henrik Nielsen, direktør for Odenseafdelingen hos AV Center

Men rekruttering er ikke nemt, har virksomheden måttet sande, efter problemer med at tiltrække arbejdskraft. Ifølge Henrik Nielsen er årsagen, at AV-branchen ikke er særlig stor.

- Vi er som så mange andre brancher ramt af mangel på arbejdskraft, og derfor kommer vi til at kigge efter de nye medarbejdere i hele Region Syddanmark, siger han.

I en markedsledende position

AV Center har afdelinger i fem danske byer, foruden Odense også København, Kolding, Aarhus og Aalborg.

De fem afdelinger udfører alle tjenester indenfor salg og installation samt udlejning af audiovisuelle (AV) installationer. Med rammeaftalen forventer Henrik Nielsen en markant stigning i væksten på salg og installation.

Virksomhed er blandt andet leverandør af scener, teknik, lyd, lys og mandskab til opsætning, afvikling og nedtagning i forbindelse med H. C. Andersen Festivals. Arkivfoto: Kim Rune

- I Odense og Kolding har vi på nuværende tidspunkt knap 40 medarbejdere. Hvis man ser på den samlede aftale, vil jeg tro, at vi i kommer til at stå for 15-20 procent af volumen på salg og installation, lyder det.

Han har desuden en forventning om, at antallet af kunder vil stige med tiden, og at det vil smitte af på alt andet i virksomheden.

- Aftalen er så stor, at den vil fastholde os i en position som markedsledende. Og det gør selvfølgelig noget i forhold til andre kunder, leverandører, indkøbsmuligheder og volumen. Vi vil blandt andet have nemmere ved at opretholde et højere serviceniveau – og de rigtige produkter, tilføjer Henrik Nielsen.

Annonce

Skruet op for de grønne knapper

Hos AV Center Odense er der også skruet op for de grønne ambitioner, og derfor kan de offentlige organisationer nu i højere grad købe klimavenlige produkter.

- Produkterne i den nye aftale er blandt andet udvalgt på baggrund af lavt energiforbrug og lang levetid. Mange produkter har for eksempel mulighed for automatisk sluk, så de for eksempel kan indstilles til kun at være tændt i skoletiden og ikke bruge energi i weekenderne, siger han.

Rammeaftalen på de 375 millioiner løber over to år, men der er mulighed for en yderligere forlængelse på to år.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Hvad skulle jeg ellers gøre? Da Alan blev født lungesyg, købte Kenneth en tankstation til hans familie

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

I ellevte time: Konservative hopper fra underskrevet aftale og irriterer borgmesteren

Middelfart For abonnenter

Naboer til motorvej er endt i tvist med Vejdirektoratet: - Vi er villige til at gå i retten for det her

Middelfart

- Vi har fundet en fremragende placering: Ny tankstation med vaskehal på vej tæt på motorvejsafkørsel

OB For abonnenter

Kun spøgelsesbilisten fra Herning kan nu bremse OB's vej mod pokalfinalen og en europæisk billet efter ti magre år

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Livsstil For abonnenter

Zoo-direktør i Odense tror på dyret i mennesket og ikke mennesket i dyret: - Hvis jeg ikke søgte jobbet, ville jeg ikke kunne leve med mig selv

Debat

Vil ikke lægge navn til myte: Derfor går Konservative fra konstitueringsaftale

Odense

Butiksejere raser over betalingsparkering: - Kommunen har trådt på os i årevis

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Fyn

Hun kæmper børnenes kamp. Derfor bør Sara Ekknud Windell være Årets Fynbo

Odense For abonnenter

Åbnede for seks år siden: Nu skal indfaldsvej i Odense bygges om for millioner

Nordfyn

Bogense Hotel lukker efter corona-udbrud: - Vi kunne slet ikke overskue, hvad det kunne udvikle sig til

Annonce