Annonce
GOG

Av, av, min ryg: GOG-profil er ude på ubestemt tid

GOG-profilen Morten Olsen har haft en hård start på sæsonen. Olsen røg også lige fra OL i Tokyo til en udfordrende sæsonstart i GOG med sæsondefinerende kampe i pokalturneringen og i Europa. Det var hårdt for den 37-åriges fysik. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Playmaker Morten Olsen får længere pause. - Nu skal vi have styr på hans ryg, siger cheftræner Nicolej Krickau. Målvogter Torbjørn Bergerud og unge Emil Madsen er tvivlsomme til lørdagens møde i ligaen med TMS Ringsted.

HÅNDBOLD: GOG må undvære playmaker-profilen Morten Olsen i holdets to første kampe i gruppespillet i EHF European League - ude mod Medvedi fra Rusland på tirsdag og hjemme i Gudme mod finske Cocks, 26. oktober. Det er to kampe, som kan blive afgørende for sydøstfynboernes sæson i Europa, idet GOG sandsynligvis skal holde netop de to klubber under sig for at komme videre fra gruppespillet.

Morten Olsen, der fyldte 37 år i mandags, misser også lørdagens hjemmekamp i ligaen mod TMS Ringsted og de to efterfølgende ligaopgør - ude mod Sønderjyske, 23. oktober, og hjemme mod KIF Kolding 30. oktober.


Annonce

Vi skal levere en kynisk indsats, så vi ikke giver Ringsted energi. Vi skal minimere antallet af fejl og være dygtige med bolden i vor kontrafase

Nicolej Krickau, cheftræner i GOG, om lørdagens kamp i Gudme mod TMS Ringsted


Alle har de seneste uger kunnet se, at den tidligere landsholdsplaymaker kæmper med fysiske udfordringer. Den har været gal med både knæ og ryg, og som cheftræner Nicolej Krickau siger:

- Nu skal vi altså have styr på Mortens ryg!

Håb og forventning

Den overordnede plan lige nu er, at Morten Olsen holdes ude i de kommende to uger - en periode, der efterfølges af en pause i ligaen og Europa på grund af landsholdssamling. GOG spiller første kamp efter pausen 11. november hos en af denne sæsons store overraskelser, fusionsklubben Skanderborg Aarhus Håndbold, der p.t. ligger nummer tre i ligaen efter ubesejrede GOG og Aalborg Håndbold.

Men der er ikke sat en nøjagtig dato på, hvornår Morten Olsen skal være i spil igen. Som Nicolej Krickau siger:

- Det er vort håb og forventning, at Morten kan komme stærkt tilbage til opgaverne i sidste halvdel af november og december

Netop i sidste halvdel af november venter tre profilerede Europa-opgør - ude mod franske Nantes, 16. november, ude med Benfica fra Portugal, 23. november, og hjemme mod Nantes, 30. november. Og 27. november står menuen så også lige på en ligakamp hos de danske mestre fra Aalborg Håndbold.

Annonce

Kynisk indsats

Ud over Skanderborg Aarhus Håndbold er også TMS Ringsted en af sæsonens store overraskelser. Mange havde regnet med, at Christian Dalmoses Ringsted var et sikker nedrykningsklub, men p.t. er klubben med i kampen om de placeringer, der giver slutspil.

- Jeg ser Ringsted mere som et hold i slutspillet end som en nedrykker. Ringsted spiller bedre end flere af de klubber, der ligger omkring dem, siger Nicolej Krickau.

GOG besøgte 25. august Team Ringsted i en pokalottendedelsfinale, som fynboerne vandt 32-28. Men det var en hårdt tilkæmpet fynsk sejr. Krickau:

- Jeg har egentlig kun set fremgang hos Ringsted siden.

Med blandt andre Martin Risom, højre back, og playmaker Mark Nikolajsen som profiler spiller TMS Ringsted hurtigt og med et angrebsspil tæt på modstandernes forsvar - lidt ligesom GOG.

- Vi skal levere en kynisk indsats, så vi ikke giver Ringsted energi. Vi skal minimere antallet af fejl og være dygtige med bolden i vor kontrafase.

Den norske målvogter, Torbjørn Bergerud, og den unge højreback, Emil Madsen, er tvivlsomme til lørdagens møde i ligaen med TMS Ringsted på grund af skader.

GOG har i forvejen stregspilleren Anders Zachariassen og kaptajn Frederik Clausen ude med langtidsskader.

Annonce
Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Fynsk diskotek involveret i større kartelsag: Tidligere ejer får stor bøde for at holde konkurrenter ude af byen

Sydfyn For abonnenter

Giftstoffer ved at blive fjernet: Hundstrup Borgerforening spiller Filippahuset på banen som vuggestue

Odense Håndbold

Lillesøster Kirkeløkke i menneskehænder i Odense, hvor Freja Cohrt i et par omgange diskuterede med en jysk assistent

Navne For abonnenter

Dødsfald: Karen Bente Goudsmit var et imponerende stort sprogligt talent. Hun talte syv sprog og læste til det sidste bøger på fire af dem

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

Navne For abonnenter

Mig og Fyn: Hjernen falder til ro, når man sidder under det mærkværdigt snoede pæretræ

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Får skandinavisk hovedsæde i Fredericia: Hæderkronet virksomhed runder 300 mio. kroner i omsætning

Erhverv

Vild vandrehistorie rammer Bilka: - Det er en kæmpestor and

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Sport

Viktor Axelsen rydder bordet ved Sport 2021

Odense Håndbold For abonnenter

Odense-piger med tid til kaffe på kontoret i let kamp med spilletid fornuftigt fordelt til Mie Højlund og Lois Abbingh

Odense

Podcast: Idyllisk café genåbner, kendt bager-kæde udvider, lyslevende klædefabrik og to unikke butikker, du bør kende

Annonce