Annonce
Kerteminde

Autohuset Fyn klar med privat julehjælp

Autohuset Fyn
Annonce

Nordøstfyn: For sjette år i træk har Autohuset Fyn igangsat deres egen private julehjælp til lokale børnefamilier, som har det økonomisk svært.

- Vi mener, at julen er børnenes fest. Derfor udlodder vi igen i år 10 gavekort á 500 kroner til Fætter BR, siger indehaver og værkstedschef Mark Miari i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne være med til at give børnene en god jul. Alt for mange børn og voksne går rundt med ondt i maven i december, fordi julen ofte kommer til at handle om materielle goder og derfor presser økonomien. Her vil vi gerne hjælpe børnene med at få nogle gode gaver og forældrene med et større økonomisk råderum, understreger han.

Vil du i betragtning til Autohuset Fyns julehjælp, skal du ansøge via en privat besked på deres Facebookside. Donationen til de 10 modtagere er 100 procent anonyme.

Modtagerne af julehjælpen udtrækkes den 20. december og får direkte besked via Facebook. Ansøg og læs mere på autohusetfyn.dk/julehjaelp

Autohuset Fyn består lige nu

af tre afdelinger beliggende i Marslev, Langeskov og på Nyborgvej i Odense. Til foråret åbner en 4. afdeling på Svendborgvej i Odense-bydelen Hjallese.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce