Annonce
Nordfyn

Autodidakt håndværk: Bestyrelsesmedlem bygger skib ved Skåstrup Forsamlingshus

Det færdige legeskib vil byde på et klatrenet op til en platform 2,2 meter over jorden, og i midten vil skibet rumme en sandkasse. Foto: Claus Lindskov Schmidt
Et bestyrelsesmedlem i Skåstrup forsamlingshus har kastet sig over et projekt til fordel for forsamlingshusets mindste gæster.
Annonce

Ore/Skåstrup: Kører man turen fra Ore til Skåstrup, vil man for tiden se et ganske særligt byggeri langs Skåstrup Forsamlingshus' ene side. Her er den lokale Bent Kidmose, der også er bestyrelsesmedlem i Skåstrup forsamlingshus, nemlig i gang med at bygge, hvad man kunne fristes til at kalde Ores Ark. Et skib, der dog ikke skal huse det lokale dyreliv, men det lokale børneliv, der måske måtte kede sig under faster Fifis fødselsdag eller bedsteforældrenes guldbryllup bag de gule mursten.

- I bestyrelsen i Skåstrup forsamlingshus har man søgt en pulje, der blandt andet inkluderer noget legeredskab, og da jeg før har bygget legeredskaber, kom jeg til at sige til et møde, at det kunne jeg da godt stå for at bygge, griner Bent Kidmose, der kalder sig selv for autodidakt udlært inden for håndværk.

For tyve år siden havde han en "lille bitte virksomhed", hvor han byggede legeredskaber til institutioner, men i dag er han leder af et misbrugscenter i Middelfart.

Der er afsat 35.000 kroner plus moms til legeredskabet, og hvis alt går efter planen, vil Bent Kidmose færdigbygge legeskibet i weekenden den 23.-24. november.

Bent Kidmose har over fire uger brugt sine weekender på projektet, som er et forsøg på at gøre forsamlingshuset mere attraktivt for en bredere målgruppe.

- Generelt arbejder vi i Skåstrup på at lave nogle ting, som har et bredt perspektiv i forhold til borgerne i området, og der vil vi gerne gøre os populære hos børnefamilierne.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce