Annonce
Middelfart

Aulby Kultur- og Idrætsforening er i spil til fællesskabspris

Aulby Kultur- og Idrætsforening er nomineret til prisen Fantastiske Fællesskaber. Foto: TV2/Fyn

Middelfart: Aulby Kultur- og Idrætsforening (AKI) er blandt fem nominerede til prisen Fantastiske Fællesskaber og en præmie på 100.000 kroner.

Pengene vil falde på et tørt sted, for AKI, som fik sæsonstarten dette efterår ødelagt af en vandskade på Aulbys gamle skole, hvor foreningen holder til.

Fantastiske Fællesskaber er en pris, som alle TV 2-regioner uddeler efter at have fundet det stærkeste lokale fællesskab.

AKI er historien om foreningen, der fik flyvehøjde, selv om folkene bag faktisk havde set foreningen have kurs mod afgrunden, da den lokale skole lukkede i 2011.

- Vores fællesskab er særligt, fordi vi formår at samle så mange lokale om mange forskellige aktiviteter på trods af skolelukning og butiksdød, siger Pernille Hartmann, som er bestyrelsesmedlem i AKI og sendte indstillingen til TV 2 Fyn.

Annonce

Stem på sms

AKI rummer alt fra gymnastikhold for de helt unge børn til syklub og kortklub for de ældre.

I AKI er de allerede begyndt at drømme om, hvad pengene kan bruges til.

- Vi vil bruge en del af pengene på en stor trampolin til vores gymnastikhold, andre redskaber samt aktiviteter på tværs af foreningen, siger Pernille Hartmann.

Hvem der får prisen afgøres 21. november. Alle kan deltage i afstemningen om, hvem der har fortjent at vinde. Det foregår via sms-afstemning.

Vil du stemme på AIK, så skal du sende en sms med teksten FYN 3 til 1272.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Middelfart

Sådan holder man fast i nye vaner

Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];