Annonce
Nyborg

Audition: Cyrano er ikke fundet

Det gælder om at give den gas, når man står foran instruktørteamet og håber på en rolle på Nyborg Vold. Det gjorde kandidaten her. Foto: Nils Svalebøg
Instruktør Jesper Dupont er begejstret over de mange dygtige mennesker, der dukkede op til optagelsesprøve til næste års sommerforestilling, Sebstians Cyrano. Men hovedrollen mangler.
Annonce

Nyborg: - Vi er meget tilfredse. Og vi var overvældet over det høje niveau.

Sådan siger Jesper Dupont, instruktør på Nyborg Voldspils sommerforestilling næste år, Cyrano, efter den første audition i weekenden.

- Jeg er glad for, at der kom så mange forskellige mennesker til audition. Det var blandt andet et kæmpe aldersspænd fra helt unge til folk på måske 70 år.

- Jeg vil sige, vi har gode kandidater til alle rollerne rundt om hovedpersonerne Cyrano og Roxanne.

- Men den helt indlysende person til den store, centrale rolle som Cyrano har vi til gode. Der var fine bud på rollen i weekenden, men vi skal se lidt flere, før vi kan finde den rigtige, siger Jesper Dupont.

- Cyrano er jo en figur der skal være følelsesfuld, temperamentsfuld, han skal have lidt alder, og så skal han synge rigtig godt, siger instruktøren.

Han og det øvrige instruktør-team er dog ikke færdige med at se på kandidater til rollelisten på forestillingen. En del kunne ikke være til stede i Slotsmøllen i weekenden blandt andet på grund af efterårsferien, så der bliver en ny runde fredag 25. oktober i Odense.

De to dage med audition var i øvrigt første gang, det nye lederteam på Nyborg Voldspil havde lejlighed til at arbejde sammen.

Jesper Dupont skal sætte Sebastians forestilling op sammen med Kristoffer Nybye, der for første gang er kapelmester på volden. Johan Berg, sang- og korinstruktør og koreografen Peter Friis bidrager dog med stor voldspil-erfaring.

Tænksomme miner i voldspillets lederteam, som i løbet af weekenden så en masse skuespillere og sangere an. Fra venstre er det Palle Gram fra bestyrelsen, koreograf Peter Friis, instruktør Jesper Dupont, Johan Berg, sang- og korinstruktør og kapelmester Kristoffer Nybye. Foto: Nils Svalebøg
Annonce
Annonce
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

En 'lidt trist' historie: Familiemedlem politianmeldt for at stjæle en Mercedes-Benz

Annonce