Annonce
Nyborg

Audition: Bibelsk englebarn søges

Teatergruppen Fidus har tidligere stået bag en lang række forskellige forestillinger som her "Troldmanden fra Oz". Arkivfoto: John Fredy

Nyborg: Teatergruppen Fidus har næsten hele holdet klar til efterårets musicalforestilling i Nyborg, "Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat". Man mangler dog lige den sidste brik i puslespillet, nemlig en dreng der kan spille rollen som lillebror Benjamin.

Derfor bliver der afholdt audition mandag den 13. august klokken 15-18 på Bastionen i Nyborg. Ud over at være dreng skal kandidaterne være mellem 12 og 15 år og have både lysten og evnen til at stå på en scene. God mimik og skuespillererfaring er et plus, men ikke nogen betingelse.

Derudover skal teatergruppen bruge mellem tre og seks børn til ensemblet. De skal være mellem otte og 15 år og må gerne se lidt fåret ud. Igen gælder der, at der ikke stilles noget krav om erfaring ud i skuespillets kunst.

Ifølge Teha Boel fra Fidus forbeholder man sig dog retten til at sortere kandidater fra på baggrund af højde. Interesserede kan sende en mail til signehofstedt@gmail.com med følgende oplysninger: Navn, alder, højde og tidligere sceneerfaring.

Selve forestillingen har premiere den 27. oktober og spiller frem til den 2. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Odense

Ekstern analyse giver politikere ondt i maven: - Unge bliver tabt på gulvet

Annonce