Annonce
Odense

ATV'er stjålet fra byggeplads i Odense

Fire containere blev brudt op på en byggeplads på Assensvej. Genrefoto: Michael Bager

Tyvene vidste formentlig lige hvad de gik efter, da der natten til søndag var indbrud på en byggeplads på Assensvej. Fire 20 fods lagercontainere stod på pladsen og var ellers sikret med låse. Men dem brød tyvene op og dermed kunne de fra den ene container stjæle en såkaldt ATV'er - et firehjulet køretøj, der minder lidt om en crossmaskine med fire hjul. Maskinen, af mærket John Deere, havde et tydeligt påklistret navn, M.J. Eriksson, og en sort kasse bagpå. Så umiddelbart er det ikke et køretøj, man bare kan køre rundt på. Om tyvene stjal mere, havde man ikke overblik over søndag.

Ifølge anmeldelsen på politiets døgnrapport er indbruddet sket mellem 7.30 lørdag og 7.45 søndag morgen. Indbruddet og tyveriet blev anmeldt umiddelbart efter, det blev opdaget. (oms)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Nordfyn For abonnenter

Lars og Mette har solgt deres to campingpladser på Nordfyn: - Det er sgu lidt som at sælge en baby

Annonce