Annonce
Sport

Atlético er færdig i pokalturneringen efter choknederlag

Giuseppe Cacace/Ritzau Scanpix
Leonesa fra Segunda Division B blev for stor en mundfuld for Atlético Madrid, der tabte efter forlængelse.

Det er magre tider i storklubben Atlético Madrid, der har svært ved at følge med i den spanske mesterskabskamp og nu også må vinke farvel til pokalturneringen.

Højest overraskende tabte Atlético 1-2 på udebane til Leonesa, der til daglig spiller i Segunda Division B på tredjehøjeste niveau i det spanske ligasystem.

Sergio Benito sørgede for chokresultatet med syv minutter igen af den forlængede spilletid.

Atlético blev fanget i et kontrastød, og defensiven var i uorden, da et blødt indlæg fra venstre side fik lov at sejle hele vejen på tværs af feltet til Benito, som hamrede bolden fladt i mål.

Det var ellers storfavoritterne, der havde taget 1-0-føringen efter lidt mere end en times spil.

Angel Correa stod pludselig fri på kanten af feltet og sendte bolden konsekvent i nettet.

Det tidligere så forsvarsstærke Atlético-hold ligner dog ikke sig selv i øjeblikket. I lørdags tabte Diego Simeones tropper til nedrykningstruede Eibar, og heller ikke mod Leonesa kunne man holde målet rent.

Syv minutter før tid skabte en høj bold panik i Atléticos felt, og efter et par tilfældigheder kunne Julen Castaneda sende kampen i forlænget spilletid med et brag af en helflugter.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Fyn

OUH i corona-beredskab: - Vi bruger flest ressourcer på frygt og bekymring

Annonce