x
Annonce
Sport

Atalanta skyder Torino i sænk med syv kasser

Daniele Mascolo/Reuters
Atalanta sagde tak for besøget i Torino ved at vinde opgøret i Serie A med hele 7-0 lørdag aften.

Italienske Atalanta sørgede sent lørdag for at lammetæve Torino i den bedste italienske række.

Torino tog imod Atalanta i Serie A, og gæsterne var så flinke at vinde opgøret med hele 7-0.

Dermed ligger Atalanta på femtepladsen i rækken med 38 point ligesom AS Roma, der for en kamp færre indtager fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League.

Atalanta indledte bombardementet efter 17 minutter, da Josip Ilicic sørgede for 1-0, og gæsterne var foran 3-0 efter første halvleg.

Efter pausen var Ilicic helt i hopla og på pletten igen i kampens 53. minut med et drømmemål.

Torino-keeper Salvatore Sirigu var gået for langt ud af sit mål, og det opdagede Ilicic, der trykkede af næsten fra midterlinjen og overrumplede målmanden.

Scoringen gav Ilicic blod på tanden, for minuttet senere fuldbyrdede han sit hattrick i kampen med scoringen til 5-0.

De to sidste mål blev begge scoret af Luis Muriel i slutfasen.

Det var Torinos andet liganederlag i træk og tiende nederlag i sæsonen. Klubben ligger nummer ti med 27 point.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Link til de nyeste corona-tal

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Ikke alle skoler og daginstitutioner åbner efter påske

Nyborg

Ingen voldspil i år: Cyrano udsættes

Annonce