Annonce
Sport

Astralis-profil fejrede fødselsdag med trofæ og MVP-pris

Tobias Schwarz/Ritzau Scanpix
Astralis bedste spiller "Dev1ce" fejrede sin fødselsdag ved at blive kåret som den bedste spiller i Berlin.

Det var Astralis fjerde Major-titel og den tredje i træk, da det danske Counter Strike-hold kunne trække sig sejrrigt ud af majoren i Berlin søndag.

Holdet vandt i overbevisende stil over en af turneringens overraskelser Avangar fra Kasakhstan.

Turneringens bedste spiller blev Nicolai "Device" Reedtz, som med en tredjeplads er den Astralis-spiller med den højeste placering på verdensranglisten.

På finaleaftenen kunne "Dev1ce" ud over triumfen bag skærmen også fejre sin 24-års fødselsdag samt en samlet præmiesum til holdet på 3,4 millioner kroner. Der er heller aldrig et hold, der har vundet tre majors i træk.

- Vi er - i min optik - ikke helt verdens bedste hold endnu. Liquid har vundet mange turneringer og er et sindssygt godt hold. Så vi skal stadig vippe dem af tronen og slå dem nogle flere gange, siger Nicolai "Dev1ce" Reedtz til TV2 Sport.

- Der er selvfølgelig blod på tanden. Vi har et travlt efterår og mange turneringer, der skal vindes, lyder det.

Netop amerikanske Liquid, som er nummer 1 på verdensranglisten, fik ørerne i maskinen af Astralis i kvartfinalen. Danskerne, som er nummer fire i verden, har haft svært ved at få has på amerikanerne det seneste stykke tid.

- Vi gik ind til den her turnering som undertippede. Vi havde en forventning om at ende i top 8, men efter kvartfinalen mod Liquid, følte vi os godt tilpas. derefter vidste vi, at vi havde, hvad der skulle til for at vinde det hele, siger Nicolai "Dev1ce" Reedtz til HLTV.

Astralis skal i ilden igen 26. september i New York ved turneringen ESL One. I over et år i træk lå det danske hold nummer 1 på verdensranglisten.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fynboer fejrede sporten: Se de 10 bedste billeder fra Årets Sportsnavn

Fyn

2822 husstande uden strøm

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Odense Sporveje vil nedlægge stoppesteder

1995 4,7 millioner kroner. Så mange penge lagde 11.852 glemsomme fynske bilister i statskassen for ulovlig parkering i 1993. Hovedparten af afgifterne, der som bekendt er på 400 kroner pr. gang, blev lagt af 8816 i Fyns største politikreds, Odense. De 3036 øvrige afgifter er blevet opkrævet jævnt fordelt over resten af Fyn. Selv om afgiften for ulovlig parkering blev fordoblet fra 200 til 400 kroner 1. april 1991, kan de seks fynske p-kontrollører fortsat uddele lige så mange afgifter – ca. 12.000 – om året, konstaterer politikommissær Poul Dahl. 398 bilister klagede over afgiften, men kun 172 fik medhold og pengene eftergivet – oftest i forbindelse med læge- eller sygehusbesøg, der uventet trak ud. 1970 Statsbanerne udbyder i dag en ny Storebæltsfærge til 50 millioner kroner i licitation, og på forhånd ventes de fire værfter i Helsingør, Nakskov, Ålborg og Odense at være interesseret i ordren. Efter planen skal den nye tredækker leveres til sommeren 1972 eller muligvis først til foråret 1973. Samtidig viser en prognose, at færgekapaciteten skal fordobles inden udgangen af 1970-erne, hvis der ikke ret hurtigt tages beslutning om en bro mellem Fyn og Jylland. Færgen kommer i store træk til at ligne ”Arveprins Knud” og får en kapacitet på 450 personbiler og 1500 passagerer. En ny jernbanefærge, der kan overføre gennemgående eksprestog mellem Nyborg og Korsør, ventes bestilt til levering i 1973. 1945 Fra Odense Sporvejes begyndelse har der eksisteret en del faste stoppesteder på særligt trafikerede steder, men sporvejsselskabet overvejer at likvidere dem. Det gælder ved hjørnet af Klaregade og Mageløs samt ved hjørnet af Mageløs og Kongensgade, hvor der nu opsættes almindelige stoppestedsskilte i stedet. Ifølge driftsbestyrer Schaumann sker nedlæggelsen af de faste stoppesteder ud fra hensynet til at gennemføre en hurtigere drift under de nuværende, besværlige trafikforhold, hvor der er stort pres på sporvognene. De faste stoppesteder virker kun forsinkende, og hvis der ingen passagerer er at optage og afsætte, vil sporvognene altså fremtidig kunne køre videre uden standsning.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];