Annonce
Fodbold

Assistentbrag på OKSon Park

Janus Blond - da han var korthåret - er klar til at spille for FCK. Janus Blond bor i Brønshøj. Foto: Nils Svalebøg
Både OB's fysiske træner Janus Blond og assistenttræner Henrik Hansen med i oldboys-pokalfinalen mellem AC Odense og FCK

FODBOLD: Når AC Odense søndag kl. 14.00 på OKSon Park møder FC København i oldboys-pokalfinalen, så står OB's to assistenttrænere over for hinanden.

Henrik Hansen spiller for AC Odense, mens OB's fysiske træner Janus Blond optræder for københavnerne, hvis hans læg holder. Blonds deltagelse har fået større betydning efter Lars Jacobsens afbud hos FCK på grund af en skade. AC Odense vandt for nylig en test mod OB med 3-0 i Ådalen.

Ellers ser de to trupper sådan ud:

AC Odense: Tom Sterobo, Anders Møller Christensen, Timmi Johansen, Kristian Kragh, Casper Kruse, Jens Mårtensen, Henrik "Farmer" Hansen, Henrik "Willow" Hansen, Kenneth Møller Pedersen, Claus Madsen, Claus Pedersen, Jesper Christiansen, Morten Bisgaard, Kenneth Andersen, Joachim Hansen, Michael G. Pedersen, Mikael Knudsen.

FCK: Janus Blond, Michael Gravgaard, Karsten Viborg, Mikkel Linnet, Thomas Villadsen, Thorkild Nielsen, Søren Martinussen, Kim Palm, Michael Strandquist, Lasse Lauth, Adam Geertsen, Lasse Lund Larsen, Daniel Jønsson, Dragan Bakovic.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

5 små valgsteder sparet væk

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce