Annonce
Assens

Havde ikke de syv tal rigtige: Fynbo bliver alligevel weekendens Lotto-millionær

Arkivfoto: Colourbox
Spilleren havde ikke de syv rigtige tal, der skal til, men blev alligevel Lotto-millionær i weekenden

Et eller andet sted i Assens Kommune sidder en ualmindeligt heldig millionær.

Han/hun er en af Danske Spils abonnementsspillere, det vil sige, at vedkommende mod at betale 50 kroner er fast medspiller hver uge, og selv om hverken vinderen eller andre af denne uges medspillere havde ramt de syv rigtige tal lørdag aften, tikker der altså snarest en million ind på kontoen hos den heldige, der dermed bliver Danske Spils millionær nummer 3391.

Det skyldes millionærgarantien, fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse. Den betyder, at danske spil hver uge trækker lod om to gange en million kroner blandt ugens spillere i Lørdagslotto.

Den anden, der vandt på millionærgarantien havde købt sin vinderkupon i Asnæs.

Da ingen ramte den rigtige talkombination i lørdags er der 15 mio. kroner i puljen næste lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hurra for de frivillige

Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Annonce