Annonce
Assens

Assens: Mountainbikere ud på nye spor

Mountainbike. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Assens: Udvalget for Miljø, Teknik og Plan i Assens Kommune besluttede på deres sidste møde, at administrationen får lov til at indgå en femårig samarbejdsaftale med MTB-klubberne i Assens om den nuværende MTB-banes forlægning ved Brunebjergområdet.

Som det er i dag, så løber MTB-sporet i Assens omkring stadion vest for Ringvejen samt i området ved Brunebjerg øst for Ringvejen. Det spor arbejdes der på fremover kan justeres, så den vestlige del omkring stadion nedlægges og erstattes af et nyt sporforløb udelukkende på Brunebjergsiden af Ringvejen, oplyses det i sagsfremstillingen. Brunebjergområdet er i lokalplanen udlagt som aktivitetsområde. Siden sommeren 2019 har klubberne arbejdet med forslaget.

Det er forudsætningen, at kommunen skal indgå en femårsaftale med MTB-klubberne om MTB-banen i Assens, simpelthen for at MTB-klubberne kan søge fonde og dermed midler til nyetableringen af sporet. Aftalen skal fra kommunens side gælde i mindst fem år.

Projektet finansieres af midler, som søges af MTB-klubberne, mens kommunen på deres bane bidrager med  materialer til vedligeholdelse af mountainbike-sporet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce