Annonce
Assens

Assens Kommune er Årets Læreplads på Fyn

To af Assens Kommunes elever har nomineret kommunen som Årets Læreplads. I midten sidder kontorelev Rikke Pedersen, som står bag den ene nominering, sammen med uddannelsesansvarlig Katja Mickley og praktikansvarlig Morten Skytte. Foto: Tietgen Business
Tredje gang blev lykkens gang for Assens Kommune, som torsdag blev kåret til Årets Læreplads på Fyn inden for offentlig administration.

Tietgen Business har kåret Assens Kommune som Årets Læreplads på Fyn inden for offentlig administration. Det er tredje gang, kommunen var nomineret, og første gang, den vandt prisen.

- Vi er ved at sprænges af stolthed over prisen, og da forstander Dorte Dons Isager, ved Tietgen Business’ kåring i går afslørede, at der stod ”Assens Kommune” i den guldkuvert, hun stod med, kunne vi da næsten heller ikke tro vores egne ører og øjne. Vi var nemlig oppe imod blandt andet Syddansk Universitet, Odense Universitetshospital, Nordfyns Kommune, Skattestyrelsen og mange, mange andre. Men den var god nok, fortæller Katja Mickley, som er uddannelsesansvarlig ved Assens Kommune, i en pressemeddelelse.

Det er Assens Kommunes elever, der har nomineret den til Årets Læreplads. Dommerkomitéen havde blandt andet lagt vægt på elevernes trivsel, læring og vejledning på lærepladsen.

Tietgen Business kårer Årets Læreplads på Fyn inden for event, handel, kontor, detail og offentlig administration. Blandt de fem vindere vælges én, som går videre til den landsdækkende konkurrence om at blive Årets Læreplads i Danmark. Det blev Trade Point Direct Container A/S i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Bøder i nøglesagen: Fint, at bøllerne stoppes

Vores demokratiske institutioner skal ikke overgive sig til pøbelvældet. Derfor er det udmærket, at to unge mænd fra Socialistisk Ungdomsfront har fået tilsendt bødeforlæg på flere tusinde kroner, fordi de tidligere på året forstyrrede et byrådsmøde i Odense ved at kaste 1000 stykker papir ned i byrådssalen. Bødestraffen betyder ikke, at de to unge mænd nu har fået mundkurv på eller ikke længere må udøve deres demokratiske ret. Tværtimod: De to må aktionere lige så meget, de har lyst til. De må indkalde til demonstrationer på Flakhaven, de må holde taler, de må svinge med faner og bannere og i det hele taget gøre alt det, de finder politisk rigtigt. Så længe de overholder de demokratiske spilleregler og ikke afbryder en demokratisk valgt forsamling. Byrådsmedlemmerne sidder som bekendt i Odense Byråd, fordi de er blevet valgt af Odenses befolkning. De repræsenterer derfor Odenses borgere. De to ballademagere fra Socialistisk Ungdomsfront er derimod ikke valgt til noget som helst og repræsenterer ingen som helst, og derfor bør de ærlig talt holde mund, når de befinder sig i byrådssalen. Hvis de to gerne vil have taletid i salen, er de velkomne til at stille op til det kommende kommunalvalg og få stemmer nok til at blive valgt. Derpå kan de få taleret – og samtidig være med til at bære det ansvar, der følger med en politisk post. Man kan mene, at nedkastningen af de 1000 ark papir i en byrådssal ikke er så slem, at det kræver en politianmeldelse fra kommunen. Herregud, to tilfældige mænd, der kaster lidt papir ned i en byrådssal kan vel ikke vælte verden; det kan højst give lidt overarbejde til de byrådsbetjente, der skal feje papirstrimlerne sammen efter mødets afslutning. Det er imidlertid vigtigt at holde fast i vores demokratiske institutioner og deres betydning. Et byråd skal ikke intimideres af tilfældige ballademagere, der ikke vil overholde de demokratiske spilleregler. Derfor er det nødvendigt, at de to får en bøde og dermed en bedre forståelse af, hvordan vores demokrati skal fungere.

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Baggrund: Vinderteamet brugte 2000 timer på at dyrke Faaborg

Annonce