Annonce
Assens

Assens Kommune er Årets Læreplads på Fyn

To af Assens Kommunes elever har nomineret kommunen som Årets Læreplads. I midten sidder kontorelev Rikke Pedersen, som står bag den ene nominering, sammen med uddannelsesansvarlig Katja Mickley og praktikansvarlig Morten Skytte. Foto: Tietgen Business
Tredje gang blev lykkens gang for Assens Kommune, som torsdag blev kåret til Årets Læreplads på Fyn inden for offentlig administration.
Annonce

Tietgen Business har kåret Assens Kommune som Årets Læreplads på Fyn inden for offentlig administration. Det er tredje gang, kommunen var nomineret, og første gang, den vandt prisen.

- Vi er ved at sprænges af stolthed over prisen, og da forstander Dorte Dons Isager, ved Tietgen Business’ kåring i går afslørede, at der stod ”Assens Kommune” i den guldkuvert, hun stod med, kunne vi da næsten heller ikke tro vores egne ører og øjne. Vi var nemlig oppe imod blandt andet Syddansk Universitet, Odense Universitetshospital, Nordfyns Kommune, Skattestyrelsen og mange, mange andre. Men den var god nok, fortæller Katja Mickley, som er uddannelsesansvarlig ved Assens Kommune, i en pressemeddelelse.

Det er Assens Kommunes elever, der har nomineret den til Årets Læreplads. Dommerkomitéen havde blandt andet lagt vægt på elevernes trivsel, læring og vejledning på lærepladsen.

Tietgen Business kårer Årets Læreplads på Fyn inden for event, handel, kontor, detail og offentlig administration. Blandt de fem vindere vælges én, som går videre til den landsdækkende konkurrence om at blive Årets Læreplads i Danmark. Det blev Trade Point Direct Container A/S i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce