Annonce
Assens

Assens Harmoniorkester blæser til julekoncert

Medlemmer af Assens Harmoniorkester fotograferet på udendørsscenen i Tobaksgaarden. Foto: Thomas Gunge
Afviklingen af Assens Harmoniorkesters traditionsrige julekoncert bliver lidt anderledes i år.
Annonce

Assens: Det har gennem mange år været en tradition, at Assens Harmoniorkester afholder julekoncert på en onsdag cirka fire uger før jul – fra starten i Assenshallen på Skovvej og de senere år i Arena Assens.

På grund af coronapandemien har der i år været særlige udfordringer, som bestyrelsen i Assens Harmoniorkester har skullet tage stilling. Det store spørgsmål har været, om det overhovedet er muligt at gennemføre årets julekoncert efter de gældene regler.

Den gode nyhed er, at der også i år bliver en julekoncert med Assens Harmoniorkester i Arena Assens. Koncerten finder sted onsdag den 2. december.

Heidi Nordquist og Claus H. Nielsen medvirker også ved Assens Harmoniorkesters julekoncert i Arena Assens onsdag den 2. december. Foto: Thomas Gunge

Afviklingen af julekoncerten vil være anderledes end normalt, men Assens Harmoniorkester vil have fokus på, at publikum får den samme stemningsfulde oplevelse og optakt til julen som tidligere.

- Vi har besluttet, at vi i år afvikler en lidt kortere koncert uden pause. Til gengæld bliver der to koncerter af hver 75 minutters varighed, fortæller Assens Harmoniorkesters formand Erik Nielsen.

Den første koncert begynder klokken 18 og slutter klokken 19.15. Anden koncert starter klokken klokken 20.15 og slutter klokken 21.30.

Assens Harmoniorkesters dirigent Lars K. Mortensen. Foto: Thomas Gunge

Julekoncerten vil i lighed med tidligere år indeholde et afvekslende program med såvel traditionelle som nyere julemelodier suppleret med numre specielt udvalgt til årets solist Julie Berthelsen – heraf måske et eller to numre sunget på grønlandsk.

Billetsalget til julekoncerten går i gang om et par uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce