Annonce
Odense

Asiatisk i stedet for tapas: Thai-restaurant åbner i Snik Snak-lokaler

Indretningen hos Wokshop i Odense kommer til at minde op denne fra en af kædens andre restauranter. PR-foto.

Lokalerne i Jernbanegade 14, Odense, har stået tomme, siden tapas-baren Snik Snak lukkede i sommer. Nu flytter den københavnske restaurantkæde Wokshop ind og tilbyder odenseanerne autentisk thai-mad.

Indtoget af eksotiske restauranter i Odense fortsætter, når den tidligere tapas-bar Snik Snak i Jernbanegade næste år bliver til thai-restaurant. Det er den københavnske kæde Wokshop, der åbner sin første restaurant uden for Sjælland.

Op til åbningen omkring 1. april 2019 gennemfører kæden i tæt samarbejde med odenseanske Barfoed Group, der ejer bygningen, en større ombygning og nyindretning af lokalerne på i alt 350 kvadratmeter.

Koncerndirektør for Barfoed Group, Frederik Barfoed, siger i en pressemeddelelse, at det længe har været et stort ønske at tiltrække Wokshop til Odense, efter han har fulgt ejerens udvikling af kæden gennem de sidste 13-14 år.

- Og så mangler dette koncept og denne type mad helt klart i Odenses udbud af restauranter og take-away steder. Jeg har spist meget på Wokshop i København, og de er dygtige til at levere mad i meget høj kvalitet til fornuftige priser, og så skaber de en hyggelig og detaljeret indretning i deres restauranter, siger den imponerede udlejer.

Annonce

Det koster det at spise på Wokshop

Priserne hos Wokshop afhænger af, om du spiser i restauranten eller tager maden med - og hvornår på dagen du spiser.

Til frokost kan du afhente retter for cirka 75-80 kroner pr. ret, men aftenens take-away spænder fra 109 kroner til 165 kroner.

I restauranten begynder priserne på hovedretterne ved 135 kroner og går op til 179 kroner.

Wokshop har i dag restauranter på Kgs Nytorv, Hellerup, Rungsted, Lyngby, Frederiksberg, Lyngby og Valby. PR-foto.

Alle skal have råd

Kæden har lige nu seks restauranter i og omkring København og slår sig selv op på høj kvalitet og god service. Restauranten i Jernbanegade vil blive indrettet i samme stil som på artiklens billede, der er fra en af kædens øvrige restauranter. Der bliver også mulighed for udendørsservering og take away.

Wokshops egen beskrivelse indeholder fokus på sunde og friske retter med gode råvarer til priser, som alle har råd til.

Odense er ikke bare en provinsby

Wokshop-kæden ejes af direktør Kenneth Heske. Ifølge ham faldt valget på Odense, fordi byen er under udvikling med et voksende udvalg af restauranter i midtbyen, og fordi Frederik Barfoed kunne tilbyde en topplacering med mulighed for udendørsservering og nærliggende parkeringspladser.

- Odense er ikke bare en provinsby længere, så der er helt klart potentiale for vores koncept, siger han.

Konceptet består ifølge Kenneth Heske af autentiske retter, der er videreudviklet og tilpasset danske behov og dermed henvender sig til en bredere målgruppe.

Han havde allerede kigget på Odense som mulig placering af en ny restaurant, men samarbejdet med Frederik Barfoed har spillet en afgørende rolle for, at der blev landet en hurtig aftale.

- Frederik er meget venlig og samarbejdsvillig. Fra jeg fik sendt et tilbud på lokalet, til jeg skrev under, gik der kun en uges tid. Det er gået slag i slag, og han har givet udtryk for, at han meget gerne vil være med på sidelinjen, også når vi har åbnet, så det har været meget positivt, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Tyve brød gennem mur til Matas

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Annonce