Annonce
Trekantområdet

Asfaltarbejde lukker vej for aftentrafik: Advarer naboer om støj i de lune sommeraftener

Sidste år fik Agtrupvej ny belægning på strækningen fra Haderslevvej til Sdr. Ringvej. Nu er turen kommet til den resterende del af Agtrupvej. Foto: Kolding Kommune

Kolding: I næste uge skal der lægges ny asfalt på Agtrupvej i Kolding på strækningen fra Sdr. Ringvej til Disellaparken.

Sidste år fik Agtrupvej ny belægning på strækningen fra Haderslevvej til Sdr. Ringvej. Nu er turen kommet til den resterende del af Agtrupvej.

For at genere trafikken mindst muligt udføres arbejdet i aften- og nattetimerne i tidsrummet kl. 18-06. Entreprenøren og hans folk går i gang søndag aften, og så ventes de at være færdige fredag morgen, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

Mens der arbejdes, vil strækningen fra Sdr. Ringvej til Brunebjerg være lukket for trafik. Her skiltes med omkørsel via Tvedvej-Brunebjerg til området nord for Agtrupvej og via Dannersvej til området syd for Agtrupvej.

- På strækningen fra Brunebjerg til Disellaparken kan vi ikke lave omkørsel, da nogle af sidevejene ender blindt. Her vil trafikken i stedet være lysreguleret, hvilket kan give lidt ventetid, når trafikanterne skal dirigeres uden om vejarbejdet, forklarer vejingeniør Rasmus N. Bonde.

Naboerne vil kunne opleve støjgener fra asfaltarbejdet – specielt når de sidder ude i de lune sommeraftener eller sover med åbne vinduer, advarer kommunen i pressemeddelelsen:

- Entreprenøren og hans folk forsøger naturligvis at minimere støjgenerne mest muligt, men det kan ikke undgås, at der i perioden vil være støj – f.eks. når den gamle asfalt fræses af, når asfaltfolkene kører med tromlen, og når lastbilerne bakker, siger Rasmus N. Bonde.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce