Annonce
Faaborg-Midtfyn

Artons bumlede vej til huen: Skulle have 4 i sidste eksamen

Arton Bobi klarede den i sidste øjeblik.
Faaborg Gymnasium var proppet med smilende studenter, da de alle onsdag fik hue på. Arton Bobi havde lidt ekstra at smile af. Presset var stort før sidste eksamen.
Annonce

Faaborg: Arton var presset til det allersidste. Da de skriftlige eksamenskarakterer for eleverne på Faaborg Gymnasium blev offentliggjort i mandags, var der stadig tvivl om, hvorvidt den 210 cm lange dreng ville få huen.

Derfor var han nervøs i dagene på til eksamen:

- Det var bare noget lort. Jeg var virkelig i tvivl om, om jeg overhovedet skulle tage til eksamen i dag. Jeg var lige ved at give op, sagde han.

Men sådan skulle det ikke være. Arton valgte at tage af sted og forsøge at score en karakter, der ville berettige ham til en hue. Det gjorde han. Arton fik syv. Det var en nyhed, der kom som en stor overraskelse for ham, og han blev straks rørt.

- Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har grædt, men det gjorde jeg i dag. Det var så vildt. Jeg troede jo ikke, jeg skulle have hue på i dag, sagde han.

Annonce

Klarede den trods alt

Den store dreng har igennem alle årene haft det svært på gymnasiet. Det var bare ikke noget for ham, og han havde utroligt svært ved at finde motivationen til at studere.

- Jeg gad simpelthen ikke, når jeg kom hjem fra skole. Jeg vidste næsten fra starten, at det ikke var mig, og jeg var meget tæt på at droppe ud i 2.G og starte på noget andet.

Arton har haft en meget svær tid med at finde ud af, hvad han skulle med sit liv. Hvis han droppede ud af gymnasiet, hvad skulle han så lave? Derfor valgte han at bide i det sure æble.

- Jeg tænkte, at det bare var et par år, jeg skulle overstå. Så jeg gjorde det bare.

Arton var onsdag lykkelig for sin hue, og glad for at han tog beslutningen om at komme igennem sin uddannelse. Han tror på, at han kan, når han vil, og det gjorde dagens eksaminatorer også.

- De gav mig syv-tallet og sagde, at de vidste, at jeg havde det i mig, hvis bare jeg ville. Og jeg ved selv, at jeg kan. Gymnasiet var bare ikke det rigtige for mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce