Annonce
Sport

Arsène Wenger får nyt job i Fifa

Ozan Kose/Ritzau Scanpix
Den tidligere Arsenal-træner er blevet ansat i Fifa, hvor han bliver ansvarlig for at udvikle fodbold globalt.

Arsène Wenger skal fremover føre an, når fodbold skal udvikles på globalt plan.

Den tidligere Arsenal-træner er nemlig blevet ansat i Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) som chief of global football development (chef for global udvikling af fodbold, red.).

Det skriver Fifa på sin hjemmeside.

70-årige Wenger skal blandt andet være hovedansvarlig for at føre tilsyn med udviklingen af sporten for både mænd og kvinder, ligesom han også får nogle tekniske ansvarsområder.

- Jeg ser meget frem til denne ekstremt vigtige udfordring, ikke kun fordi jeg altid har været interesseret i at analysere fodbold i et bredere perspektiv, men også fordi Fifas mission virkelig er global.

- Jeg tror, at det nye Fifa, vi har set udvikle sig de seneste år, har sporten som det altoverskyggende mål og er fast besluttet på at udvikle spillet i dets mange facetter.

- Jeg ved, at jeg kan bidrage til dette mål og vil putte al min energi i det, siger Wenger til forbundets hjemmeside.

Franskmanden stoppede i 2018 som træner for Arsenal, hvor han havde stået i spidsen for holdet siden 1996.

/ritzau/

Annonce
Læs nyheden på Fifas hjemmeside
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce