Annonce
Sport

Arsenal-chefer bakker presset manager op efter nederlag

Paul Childs/Ritzau Scanpix

Arsenal-manager Unai Emery er under pres, efter at London-klubben har lidt flere nederlag på det seneste.

Efter en række skuffende Arsenal-resultater er klubbens manager, Unai Emery, kommet under massivt pres.

Emerys præstation er blevet overvåget nøje, efter at Arsenal blot har to sejre bag sig i de seneste ti Premier League-kampe.

Senest blev klubben besejret af Leicester med 2-0 i lørdags.

Manageren har dog fortsat opbakning fra klubbens øverste ledelse. Det fortæller Arsenal-bosserne Raul Sanllehi og Vinai Venkatesham til det engelske medie BBC.

- Vi er overbeviste om, at Unai er den rigtige mand til jobbet, siger Sanllehi og Venkatesham på et pressemøde ifølge BBC.

Samtidig erkender de, at klubben skal se forbedringer, hvis holdet skal nå i Champions League i næste sæson.

- Vi er lige så skuffede, som I er, både hvad angår resultater og præstationer på dette stadie i sæsonen.

- Vi deler vores frustrationer med fans, Unai, spillere og hele vores stab, da vi ikke er på et niveau i øjeblikket, som vi ønsker, eller som kan forventes.

- Ting skal forbedres, hvis vi skal nå vores mål, lyder det fra Arsenal-bosserne.

Arsenal, der ligger nummer seks i Premier League, har 17 point efter 12 kampe. Klubben er otte point fra ligaens top-4, der giver adgang til Champions League.

Ud over de seneste resultater er Emery også presset af, at Arsenals Granit Xhaka for nylig har fået frataget sit anførerbind, efter at han forlod banen i vrede.

Xhaka har ikke spillet for klubben, siden han for to uger siden fik en nedsmeltning, da han blev udskiftet i kampen mod Crystal Palace.

I lørdags såede manageren tvivl om, hvorvidt Xhaka har en fremtid i klubben.

/ritzau/

Annonce
Citeret artikel fra BBC Sport
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce