Annonce
Fyn

Arrangør af Skarøfestivalen: - Vi har givet os selv lidt af en udfordring

Lasse Bekker er medejer af Skarøfestivalen sammen med Rune Kruse. Det er ottende gang festivalen løber af stablen. Arkivfoto: Robert Wengler
C.V. Jørgensen spillede sidste år. I år gæster Magtens Korridorer, Savage Rose og ikke mindst Dizzy Mizz Lizzy Skarøfestivalen, og allerede i februar kunne festivalen melde udsolgt. Ø-festivalens ry har vundet indpas hos både kunstnere og gæster, men hvordan udvikler man det, som stifterne nu er ved at synes, er et godt koncept?
Annonce

Skarø: - Vi vil absolut være den lille, fastslår medejer og arrangør af Skarøfestivalen, Lasse Bekker.

Ø-festivalen har været i fuld gang og lukker og slukker lørdag, hvor arrangørerne kan se tilbage på 1500 solgte billetter og 150 frivillige.

Skarøfestivalen er på sit ottende år blevet vældig populær. Både hos kunstnere og gæster.

- Vores filosofi er, at vi vil være en lille festival. At vi har udsolgt, får os ikke til at føle, at vi skal blive større. Og det kan måske lyde som noget, vi skal sige, men vi mener det faktisk.

- Vores dna er, at vi er en lille festival. Det bliver vi ved med at sige til os selv. Og at vi er en modpol til de større festivaler, mener Lasse Bekker.

Selvom Skarøfestivalen er lille, er det alligevel store navne, der i år - og sidste år - er præsenteret på plakaten. Lasse Bekker har en oplevelse af, at festivalens stemning har fået et godt ry hos kunstnerne.

- Som Tim Christensen sagde på scenen torsdag: Det er fedt at kunne se ansigter og se jer i øjnene.

- Jeg tror, flere og flere musikere er blevet opmærksomme på, at det er sjovt at spille her, og derfor begynder vi at kunne få nogle store navne, forklarer Lasse Bekker.

- Vi har ikke champagne og stort backstage-område. Og det er mega besværligt for kunstnerne at komme hertil med udstyr, tilføjer Bekker.

Annonce

Altid noget, der kan gøres bedre

Ejerne af festivalen lægger ikke skjul på, at de er godt tilfredse med konceptet, som det er i år. Det er første år, festivalen hedder Skarøfestivalen - tidligere hed den Love In, så det er i sig selv nyt, fortæller Lasse Bekker.

De ydre rammer er sat, mener de to ejere, og selvom det går godt, skal der stadig knokles, tænkes nyt og udvikles, for at festivalen kan holde sig oppe på beatet.

- Der er jo altid noget, man kan gøre bedre. Plads, indretning og toiletter. Men jeg synes, vi har fået sat de ydre rammer godt op. Så kan vi godt blive bedre inden for rammerne, mener Lasse Bekker.

- Det her er vores hjertebarn, og vi vil, at festivalen skal fortsætte. Det kræver, at vi hele tiden udvikler den.

Annonce

Vil overgå sig selv

I har haft nogle store navne de sidste par år. Hvordan har I tænkt jer at holde den høje standard?

- C.V. Jørgensen, der spillede sidste år, var en kæmpe drøm for mig, så da han gik på scenen tænkte jeg: Shit, hvad gør vi næste år? Hvad kan overgå ham?

- I år har vi så fået Dizzy Mizz Lizzy, der jo lige har spillet for flere tusinde mennesker på Grøn, og da de stod på scenen fredag, tænkte jeg: Hvem kan overgå dem?

- Vi har givet os selv lidt af en udfordring, fordi vi har så godt et program i år, fortæller Lasse Bekker.

Men ambitionerne er høje hos festival-ejeren.

- Vi vil jo gerne overgå os selv, siger Lasse Bekker og tilføjer, at han og medejer Rune Kruse allerede har nogen i tankerne til næste års festival på Skarø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Groft hærværk ved ridebane

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce