Annonce
Kerteminde

Arkitekterne er i fuld gang med at tegne Kerteminde Havnekvarter: - Det er en meget spændende fase

Fra venstre: Direktør i Milestone DG Jesper Schmitz, Otto Wagner fra arkitektfirmaet Archidea arkitekter a/s og borgmester Kasper Olesen (S). Foto: Helle Kryger.
Byggeprojektet på Nordre Havnekaj skrider planmæssigt fremad. Næste milepæl er, at der skal laves jordbundsundersøgelser på kajen.
Annonce

Kerteminde: En måned efter firmaet Milestone DG skrev under på optionsaftalen om at købe Nordre Havnekaj, er udviklingen af projektet i fuld gang.

Direktør i Milestone DG Jesper Schmitz, fortæller, at projektet skrider godt fremad, og lige nu er arkitekterne ved at tegne de cirka 60-80 lejligheder, der forventes at blive bygget på havnekajen.

- Vi bruger rigtig meget tid sammen med tegnestuen på at videreudvikle koncepttegningerne. Det er en meget spændende fase, da det er her, vi får tegnet de streger, der viser, hvor godt visionen for området kan realiseres, fortæller Jesper Schmitz.

Næste skridt i processen er, at der inden længe skal laves jordbundsundersøgelser på Nordre Havnekaj.

- De skal give os et nøjere indblik i arealets bæreevne. Det bliver for os lidt af en milepæle, da det er de første aktiviteter, vi kommer til at afholde på selve grunden.

Annonce

Fyns Politi efterforsker

Nyheden om, at Kerteminde Kommune forhandlede med Milestone DG om salget af Nordre Havnekaj, blev lækket tilbage i oktober - før kontrakten med Milestone DG var underskrevet. Forhandlingerne var fortrolige, og Kerteminde Kommune valgte derfor at politianmelde lækken.

- Det er Kerteminde Kommunes opfattelse, at et byrådsmedlem har overtrådt tavshedspligten, skrev kommunen i politianmeldelsen.

Den efterforskning er i øjeblikket i gang, men modsat Kerteminde Kommune holder Fyns Politi kortene helt tæt til kroppen.

- Jeg kan oplyse, at sagen er under efterforskning. Vi kan desværre ikke give flere oplysninger på nuværende tidspunkt – heller ikke om efterforskningen, skriver kommunikationskonsulent ved Fyns Politi Sunniva Pedersen-Reng i en mail.

Den efterforskning tager Jesper Schmitz dog helt roligt.

- Det har jo nok ikke haft den store betydning for sagen, men vi foretrækker da, at tingene kører efter reglerne. Så ved vi, hvad vi har at forholde os til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce