Annonce
Navne

Arkitekt ansat som ny spids i Odense: Skal sikre omtanke og kvalitet i byudviklingen

Anette Kold er pr. 1. maj ansat som afdelingschef for Byudvikling i Odense Kommune. Privatfoto
37-årige Anette Kold fra Kolding er ansat som ny afdelingschef for Byudvikling i Odense Kommune. Med en uddannelse som arkitekt og med erfaringer som bygherre-rådgiver skal hun sikre, at Odense vokser og udvikler sig med omtanke.

Odense: Det bliver 37-årige Anette Kold, som får ansvaret for at sikre, at byudviklingen i Odense sker med omtanke og med et klart mål om kvalitet i byggeriet.

Hun tiltræder i stillingen den 1. maj meddeler Odense Kommune i en pressemeddelelse, hvor adm. direktør for By- og Kulturforvaltningen, Morten Møller Iversen, peger på, at Anette Kold  har de helt rigtige kvalifikationer til jobbet.

- Jeg glæder mig utroligt meget til, at Anette Kold bliver en del af Odense Kommune. Vi får en chef, som opfylder alle de ønsker og behov, vi har haft, og hun ved, hvad der skal til for at sikre kvalitet i byudviklingen lige fra arealudvikling, byplanlægning til infrastruktur og omdannelse af udsatte boligområder, lyder det fra Morten Møller Iversen, der desuden fremhæver, at Anette Kold er uddannet arkitekt:

- Hun har den rette tilgang til at udvikle Odense med omtanke - og omsætte den markante investeringslyst til gode kvaliteter i hele byen. Desuden er hun uddannet arkitekt, så vi sætter også en stærk og relevant faglighed på pladsen.

Annonce

Vil lytte til borgerne

Anette Kold kommer fra en stilling som seniorrådgiver hos virksomheden Grandville, der rådgiver bygherrer. Hun kommer dog også med en hel del erfaringer fra den kommunale verden, hvor hun har været ansat i Aabenraa, Billund og Kolding Kommuner.


Hun har den rette tilgang til at udvikle Odense med omtanke - og omsætte den markante investeringslyst til gode kvaliteter i hele byen. Desuden er hun uddannet arkitekt, så vi sætter også en stærk og relevant faglighed på pladsen.

Morten Møller Iversen, adm. direktør for By- og Kulturforvaltningen


I Odense glæder hun sig blandt andet til at gå i dialog med borgerne om deres tanker og ønsker for byudviklingen.

- Odense er på en utrolig spændende og kompleks rejse, og jeg er både stolt og ydmyg over at blive budt velkommen ombord. Jeg glæder mig til at indgå i det brede netværk af fagmedarbejdere, ledere, politikere og samarbejdspartnere - fra ildsjæle til erhvervsdrivende, fra kunstnere til developere - hvor alle fra hvert deres perspektiv bidrager til og tager aktivt del i byudviklingen. Særligt glæder jeg mig også til at møde borgere i Odense og opland og lytte til ønsker og drømme for de steder, som er en del af deres hverdag, siger Anette Kold, der bor i Kolding med manden René og døtrene Frida og Lærke.

Annonce

Fuldtallig chefgruppe

Ansættelsen af Anette Kold betyder samtidigt, at By- og Kulturforvaltningen nu er helt på plads med en ny chefgruppe, der også tæller Lisbeth Wind Spenner, som tiltrådte som stabschef for Økonomi og Digitalisering den 1. marts, og Benthe Vestergård Jørgensen, der begyndte som stabschef for Politik og Strategi den 1. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Brud på regler: Orifarm beklager støtte til Troels Lund men vil ikke fortælle, om andre politikere har fået penge

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Odense

Taskerøver væltede kvinde omkuld

Annonce