Annonce
Odense

Arkaden-advokat: Inventar og varelager står aflåst på stedet

Der var fuldt hus, da Arkaden Food Market åbnede i december 2017, men frem mod onsdagens konkurs er det gået den forkerte vej med besøgstallet og omsætningen i boderne. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Både udlejeren og stadeholderne undrede sig over, hvad der natten til onsdag var sket med inventaret og drikkevarerne, før Arkaden Food Market blev begæret konkurs. Ejernes advokat forklarer, at det er ham, der har rådet ejerne til at få sikret værdierne, og at de nu står i et aflåst lokale i Arkaden.
Annonce

Der var både frustration over konkursen og en dyb undren over, hvad der var sket med en stor del af inventaret og drikkevarerne i barerne, da de mange stadeholdere i Arkaden Food Market samlede sig i madmarkedet onsdag formiddag

De mange stadeholdere undrede sig ikke mindst over, hvorfor ejerne havde fjernet inventaret og drikkevarerne i løbet af natten. Det samme gjorde udlejeren Karsten Bill Rasmussen, der pegede på, at det ville være ulovligt, hvis der var forsvundet værdier.

Ifølge ejernes advokat, Anders Madsen fra Agenda advokater i Odense, er inventar og drikkevarer i barerne netop ikke forsvundet i forbindelse med konkursen.

- Jeg har rådgivet dem om, at de som ledelse er ansvarlige for, at der ikke forsvinder nogen aktiver. De skal sikre alle aktiverne, og det har de mig bekendt gjort ved at samle alt løst inventar og varelageret i et aflåst lokale i Arkaden. Så der skulle ikke være noget, der er fjernet fra matriklen. Det er bare låst inde i et rum, hvor det kun er dem, der har nøglerne, siger Anders Madsen, der forklarer, at det i situationen var bedst at gøre, mens der hverken var kunder eller stadeholdere i Arkaden.

Thomas Kyung Jensen (tv.) og Jacob Christer Larsen var fulde af forhåbninger, da de åbnede Arkaden Food Market. Onsdag kastede de to dog håndklædet i ringen og begærede to selskaber tilknyttet Arkaden konkurs. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

To selskaber konkurs

Jacob Christer Larsen og Thomas Kyung Jensen er medejere af flere selskaber, der har været knyttet til Arkaden Food Market.

Det er selskaber Arkaden Food Market Aps og Arkadecafeen Aps, der er begæret konkurs, men det gælder ikke for holding-selskaberne Rudbækgård Holding Aps og Arkaden Holding Aps.

I Arkaden Holding er ejerskabet delt med Christoffer Schmidt. Virksomhederne Rudbækgård Aps og Sunda Aps ejer også en del af Arkaden Holding. Sunda Aps er ejet af Lone Hanfgarn, der tidligere har haft butikken Arkadens Deli i Arkaden sammen med Jacob Christer Larsens mor, Lene Larsen.

Da Jacob Christer Larsen og Thomas Kyung Jensen selv har begæret selskaberne konkurs, er det som udgangspunkt dem, der kan vælge, hvem der som kurator skal gøre boet op.

Konkursbegæringerne blev sendt til Skifteretten i Odense onsdag. Selve retsmødet vil dog formentligt først finde sted i starten af næste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce