Annonce
Erhverv

Arbejdet genoptages på Cheminova

Næsten to ugers strejke på Cheminova er slut. Medarbejderne har besluttet at normalisere arbejdet, selv om de stadig er utilfredse med ledelsens lønudspil.

Annonce

De 450 medarbejdere på Cheminova, der har strejket siden 21. maj, besluttede på et fagligt møde fredag formiddag at genoptage arbejdet. Det sker, når natholdet møder ind klokken 17.30, oplyser fællestillidsmand Gunnar Krarup Andersen, Cheminova.

- De strejkende er ikke tilfredse med de 6,50 ekstra i timen til faglærte og 6 kroner til ufaglærte, som ledelsen tilbyder, men på et tidspunkt skal det jo have en ende, og nu har strejken kørt i næsten 14 dage. Så nu har de valgt, at nu skulle være nu. Så nu bliver arbejdet normaliseret, siger Gunnar Krarup Andersen til Ritzau.

De 450 timelønnede medarbejdere, der er organiseret i henholdsvis Dansk Metal, 3F og Dansk El-Forbund, nedlagde arbejdet i protest med forløbet af de lokale lønforhandlingerne, hvor ledelsen spillede ud med fem kroner ekstra i timen til de faglærte. Medarbejderne havde krævet otte kroner ekstra.

Gunnar Krarup Andersen håber nu på nye forhandlingerne med ledelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Der var ratslør hos HC Odense

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sydfyn For abonnenter

Nyt signalsystem: Transportminister afviser at prioritere Svendborgbanen

Annonce