Annonce
Kerteminde

Apple forsinker kommunal tip-tjeneste

Affald udenom skraldespanden -enten fordi den er overfyldt, eller fordi publikum ikke kan ramme - er noget af det, man skal kunne tippe Kerteminde om. Arkivfoto: Martin Ballund
Annonce

Nordøstfyn: Tip Kommunen skal være et godt og hurtigt værktøj til, at borgerne kan komme i hurtig kontakt med kommunen, når de ser en overfyldt kommunal skraldespand, et hul i vejen, en ujævn fortovsflise eller andet, der er til gene i hverdagen.

Men Apple er kommet på tvær af den plan.

Tip Kerteminde skal nemlig fungere både via kommunens hjemmeside og via en app på mobiltelefonen, både med android og Apples Iphone. Men det sidste giver problemer, oplyses det fra kommunen.

Det er nogle måneder siden, kommunen ansøgte Apple om at få den fornødne adgang, men endnu har de ikke fået tilsagn. Det forsinker hele projektet, da det er hensigten at de tre forskellige adgange til Tip Kerteminde skal sættes i gang samtidigt.

Men da der allerede er gået et par måneder med at vente på svar, forventer man i Park, Vej og Havne, der skal stå for at modtage meddelelserne, at Tip Kerteminde snarest kan komme i gang.

Indtil da kan man meddele om skader på veje, stier og vejbelysning på følgende link:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH er ifølge statistikker bedst til behandling af børnecancer: Fynske læger ser ingen grund til centralisering

Annonce