Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ap mæ lapperne: Harske Hubbi styrer løjerne til Fester Aaby

Harske Hubbi (Claus Skytte) i sine velmagtsdage sammen med Heino (Per Otto Rasmussen). Fotoet er taget i 2004 på værtshuset Giraffen i Haarby i forbindelse med lanceringen af Snave Pils. I år kommer Harske Hubbi til Fester Aaby. Arkivfoto
Foreningen Fester Aaby er klar til endnu et forrygende arrangement med et musikprogram, så der er noget til alle aldre.

Vester Aaby: Der bliver rig mulighed for at få luftet sin fynske dialekt, når der 31. august igen er Fester Aaby. Det bliver nemlig karakteren Harske Hubbi, der skal være konferencier dagen igennem til det gratis musikarrangement. Harske Hubbi, som er personificeret af Claus Skytte, er kendt af de fleste fra filmen "Polle Fiction". Harske Hubbi slutter også af med sit eget show sidst på aftenen, oplyser arrangørerne.

Derudover er der lagt op til et musikprogram med noget for alle aldre, lyder det.

På plakaten er blandt andet "Under stjernerne - Teit hylder Seebach", som er et band udsprunget af musicalen Seebach på Fredericia Teater. Her spillede Teit rollerne som Tommy og Rasmus Seebach.

- Så hvis man ikke nåede at se den anmelderroste musical, så har man mulighed for at høre sangene til Fester Aaby, lyder det fra arrangørerne.

Annonce
Duoen Hans og Louise spiller igen i år ved Fester Aaby. Arkivfoto

Lokale navne

Også TV2-kopibandet "Rigtige Mænd" vil være at finde på scenen.

Og som en hyldest til Kim Larsen og Gasolin spiller "Kristian og de gule enker". Her er der oven i købet et lokalt islæt, da den lokale musiker Mads Nielsen fra Vester Aaby er med i bandet.

Der bliver også plads til en hyldest til "Bamses Venner". Den står "Bomles Venner" for.

Og så er der også lokale "Posten, Piloten og Pianisten" samt "Hans og Louise", der stammer fra henholdsvis Vester Aaby og Ulbølle.

Budgettet for årets Fester Aaby lander på omkring 190.000 kroner og er blandt andet skrabet sammen med støtte fra de erhvervsdrivende, fonde, borgerbudget og en underskudsgaranti fra Faaborg-Midtfyn Kommunes kulturpulje.

- Det hele startede med, at vi var en del af Danmark Dejligst i 2017. Det var en kæmpe oplevelse, men vi stod også tilbage med en følelse af, at det her kunne vi godt arrangere selv. Derfor tog vi springet og dannede Fester Aaby. 2018 var første år og slet ikke det sidste. Det var en dejlig dag med mange fremmødte og festglade børn, unge og ældre, fortæller arrangørerne.

Og mon ikke det også ender sådan i 2019?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Odense

FIF-hæder til Torben Simonsen

Annonce