Annonce
Sport

Antonsen gik kold i VM-finale: Udsolgt i krop og sjæl

Vincent Kessler/Reuters

Anders Antonsen var skuffet, men også fattet efter det klare nederlag i VM-finalen til Kento Momota.

Det endte med en overbevisende sejr på 21-9, 21-3 til japanske Kento Momota i VM-finalen mod Anders Antonsen.

Efterfølgende var Antonsen afklaret med nederlaget, men også ærgerlig over, at det ikke gik bedre i søndagens finale.

- Jeg gik fuldstændig kold, der var udsolgt i krop og sjæl. Det var noget skidt, siger Antonsen til TV2.

- Det var ikke sådan, jeg have håbet, at min VM-finale skulle forløbe. Det var ikke sjovt at tabe med ni og tre. Det har jeg ikke prøvet mange gange før, siger han.

Antonsen fortæller, at han søndag morgen ikke havde den bedste fornemmelse i kroppen rent fysisk.

- Der er ikke så meget at gøre ved det nu. Da jeg stod op i morges, frygtede jeg dette scenarie, og det var ikke et godt sted at starte.

- Jeg kæmpede med at vende de tanker og tro på, at det skulle blive til noget positivt, forklarer Antonsen.

Inden finalen gik Antonsen på banen med dannebrog for at indgyde selvtillid og tro på det, og det ville han ikke gøre om.

- Jeg gav det chancen, jeg gav det skuddet. Jeg havde lyst til at gå ind med flaget omkring mig. Det var pissefedt, og det fortryder jeg overhovedet ikke.

- Det var af respekt for hele staben omkring mig og alle dem, der var taget herned for at kigge med. Jeg havde lyst til at tage landet med herind, siger han.

Skuffelsen fyldte meget efter nederlaget, men det vil det nok ikke gøre om nogle dage, vurderer Antonsen.

- Jeg skal lige have det en lille smule på afstand. Og så er jeg ikke i tvivl om, at jeg kan være rigtig stolt over det, jeg har udrettet.

- Jeg kom for at få en medalje, og jeg vidste, jeg skulle slå Chen Long på vejen. Så jeg kan ikke andet end tillade mig at være stolt, selv om dette sindssyge nederlag fylder meget.

- Jeg har ømme stænger. Men det er et tegn på, at jeg er på rette vej, at jeg spiller mig frem til en stor finale, siger Antonsen til TV2.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

- Vi ved godt, det er ulovligt: Derfor parkerer varebilerne midt på fortovet

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Annonce